Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Έτσι "σβήνει" τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Ο αγαπημένος της τρόπος χαλάρωσης της εξασφαλίζει (και) ξεκούραστο βλέμμα.

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια πολυάσχολη μαμά, που εκτός από τη φροντίδα των δίδυμων κοριτσιών της, τρέχει και για τις διαφορετικές επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ως εκ τούτου, χρειάζεται να είναι ετοιμοπόλεμη κάθε στιγμή, ώστε να δείχνει λαμπερή και όμορφη, όπου κι αν βρίσκεται.

Το makeup hack της Χριστίνας Μπόμπα για πιο ξεκούραστο, φωτεινό βλέμμα

Ο δικός της τρόπος αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων, ένα skincare issue που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες, είναι και από τους πιο χαλαρωτικούς. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τα πολύ αποτελεσματικά eye patches, τα ειδικά επιθέματα που τοποθετούνται κάτω από τα μάτια, και περιέχουν διάφορα ενεργά συστατικά που εισχωρούν δραστικά στην επιδερμίδα, για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί (μαύροι κύκλοι και puffy eyes, θαμπάδα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες). Μάλιστα, είναι σούπερ viral και τα αγαπημένα πολλών celebrities, λόγω της ευκολίας που προσφέρουν συνδυαστικά με τα θεαματικά αποτελέσματα που βλέπεις άμεσα στο δέρμα σου. Μοιάζουν λίγο με τις sheet masks.

6 sheet masks για ενυδάτωση και λάμψη που θα αγόραζε και μια beauty editor

Αυτά τουλάχιστον είδαμε ότι φορούσε η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες ώρες, καθώς προετοιμάζεται για ένα μεγάλο beauty event στο εξωτερικό, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε την hot τάση των bitten lips για ανεπιτήδευτα σέξι χείλη

Χριστίνα Μπόμπα | Έτσι "σβήνει" τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ