Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το πολυτελές concealer που λατρεύει είναι το τέλειο καλυπτικό για όλο το πρόσωπο

To concealer μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις στην επιδερμίδα - δες πώς το φοράει η Χριστίνα Μπόμπα για ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι fan του πιο φυσικού μακιγιάζ, ιδίως όταν αφορά μια πιο καθημερινή και casual εμφάνιση. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει μικρά video tutorials δείχνοντάς μας πώς κάνει ένα απλό μακιγιάζ μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Σε ένα πρόσφατο video είδαμε ποιο είναι το αγαπημένο της πολυτελές concealer - και αυτό δεν είναι άλλο από το Concentré de Beauté του οίκου Gucci με το floral καπάκι.

Κουρασμένα μάτια | Τα καλύτερα concealers για κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη

Όπως μάς δείχνει, το εφαρμόζει σε όλο της το πρόσωπο αντί για foundation, ώστε να χαρίσει μια ήπια και ανάλαφρη κάλυψη, ενώ δίνει έμφαση και στο σημείο κάτω από τα μάτια, ώστε να καλυφθούν τυχόν δυσχρωμίες και μαύροι κύκλοι.

Το concealer:

Χριστίνα Μπόμπα | Το πολυτελές concealer που λατρεύει είναι το τέλειο καλυπτικό για όλο το πρόσωπο

Γιατί είναι τόσο χρήσιμο ένα concealer;

Το concealer αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα μακιγιάζ, που μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα σε μια (κουρασμένη) επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται κυρίως ως προϊόν για μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά και κάλυψη μαύρων κύκλων, δυσχρωμιών και άλλων σημαδιών (σπυράκια, κοκκινίλες κλπ), όμως οι makeup artists προτείνουν κι άλλους τρόπους που μπορούν να ωφελήσουν ένα πρόσωπο.

Αντηλιακό με χρώμα αντί για foundation | Ένας πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσεις

Γι' αυτό άλλωστε τα concealers σήμερα έχουν εξελιχθεί και πλέον τα περισσότερα φέρουν τον χαρακτηρισμό "all over", πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολυχρηστικά και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το πρόσωπο.

Το all over concealer μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί και ως ένα υβριδικό προϊόν, αφού συγκεντρώνει πολλά οφέλη. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός concealer και ενός foundation, και άνετα μπορεί να αντικαταστήσει και τα δύο σε μια ρουτίνα μακιγιάζ. Αν αναζητάς δηλαδή πολυχρηστικά προϊόντα για να μην γεμίζεις το νεσεσέρ σου με makeup items που μπορεί και να μην χρησιμοποιήσεις ποτέ, τα all over concealers είναι για σένα.

Δες εδώ μερικά από τα δικά μας αγαπημένα πολυχρηστικά concealers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ