Follow us

Κουρασμένα μάτια | Τα καλύτερα concealers για κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη

Τα concealers που βελτιώνουν αποτελεσματικά την όψη των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος αλλά και των λεπτών γραμμών / ρυτίδων.

makeup Splash News / Ideal Image

Τα κουρασμένα μάτια εμφανίζουν συνήθως μερικά στάνταρ συμπτώματα που υποδηλώνουν ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά - ή έχεις παραμελήσει τη φροντίδα τους (και ενδεχομένως την υγεία σου). Μαύροι κύκλοι, σακούλες, ερεθισμοί ή κοκκινίλες ακόμα και λεπτές γραμμές ή ρυτίδες, όλα τα παραπάνω έχουν την προέλευσή τους σε μια πληθώρα συνδυαστικών παραγόντων, που όμως ευτυχώς είναι αναστρέψιμοι.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

Σε κάθε περίπτωση, το SOS βήμα που οφείλεις να ακολουθήσεις είναι να αναζητήσεις την αιτία του κάθε συμπτώματος, με τη βοήθεια του γιατρού που εμπιστεύεσαι. Το δεύτερο βήμα είναι να εξοπλιστείς με ένα πολύ καλό concealer, που θα σε βοηθήσει να καμουφλάρεις όλα όσα σε ενοχλούν με τον πιο φυσικό τρόπο. Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε τα πιο καλυπτικά concealers που είναι, την ίδια στιγμή, και απόλυτα ενυδατικά, χαρίζοντας θρέψη στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Παράλληλα, υπάρχουν concealers που προσφέρουν και λάμψη χάρη σε ιριδίζοντες παράγοντες στις συνθέσεις τους, γεγονός που τα καθιστά τέλεια highlighters.

5 κινήσεις ματ για να δείχνεις φρέσκια κάθε πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δες παρακάτω τα πιο αγαπημένα μας:

Illuminator Concealer, Radiant

Illuminator Concealer, Radiant

Το υγρό κονσίλερ Illuminator προσφέρει τέλεια κάλυψη των μαύρων κύκλων και μοναδική φωτεινότητα στα μάτια. Η απαλή του σύνθεση καλύπτει τέλεια χωρίς να βαραίνει το βλέμμα. Δεν συγκεντρώνεται στις γραμμές έκφρασης, ενώ παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες διατηρώντας ενυδατωμένη την ευαίσθητη περιοχή  γύρω από τα μάτια. Διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.

Touche Éclat Stylo, Yves Saint Laurent

Touche Éclat Stylo, Yves Saint Laurent

Σαν ένα μαγικό ραβδί, το Touche Éclat Stylo φωτίζει, λειαίνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα με ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Οι ελαφριές χρωστικές ουσίες του συνδυάζονται άψογα για μια υγιή, φυσική λάμψη, χωρίς εφέ μάσκας ή υπερβολικής λάμψης.

Superstay Active Wear 30H concealer, Maybelline

Superstay Active Wear 30H concealer, Maybelline

Concealer με εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, ματ αποτέλεσμα και διάρκεια έως και 30 ώρες.

Dior Forever Skin Correct Full-Coverage Concealer, Dior

Dior Forever Skin Correct Full-Coverage Concealer, Dior

Aπόλυτα σταθερό concealer για πλήρη κάλυψη και 24ωρη διάρκεια. Η καθαρή σύνθεσή του, που αποτελείται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα λουλουδιών, ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα για 24 ώρες. Με μία κίνηση, η κρεμώδης υφή καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, την τοπική ερυθρότητα, κηλίδες και τις ατέλειες για αψεγάδιαστη διόρθωση και κάλυψη της περιοχής των ματιών.

Magic Serum Concealer, Seventeen

Magic Serum Concealer, Seventeen

Πολύ σταθερός κονσίλερ-ορός που καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις ατέλειες και εξαφανίζει την κούραση αναζωογονώντας την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενώ την ενυδατώνει και την περιποιείται. Το μεταλλικό στόμιο roll-on καλύπτει ομοιόμορφα και πανεύκολα μαύρους κύκλους και ρυτίδες, στα σημεία ακριβώς όπου χρειάζεται. Έχει μεσαία κάλυψη που "χτίζεται" ενώ η ανάλαφρη και λεπτόρρευστη υφή του απορροφάται αμέσως, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Enlighten Plus™ Under-Eye Concealer, Jane Iredale

Enlighten Plus™ Under-Eye Concealer, Jane Iredale

Aνανεωμένο υπερκαλυπτικό concealer με SPF 30 ευρέος φάσματος (UVA / UVB). Η πλούσια σε αντιοξειδωτικά προβιοτική ενυδατική σύνθεση βοηθά στην επιβράδυνση της παραγωγής ελεύθερων ριζών που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.
Περιέχει εκχύλισμα κινόας, ένα πεπτίδιο φυτικής προέλευσης, το οποίο μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, φωτίζει την περιοχή και μειώνει ορατά τα πρηξίματα.

Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35

Total Eye 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35

Concealer που βελτιώνει αισθητά την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων προστατεύοντας παράλληλα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τη φωτογήρανση με 100% ορυκτή αντηλιακή προστασία SPF 35. Καλύπτει αποτελεσματικά, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ