Follow us

5 αποχρώσεις μανικιούρ που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου

Τα πιο καλοκαιρινά χρώματα νυχιών για φέτος.

nails iStock

Οι αποχρώσεις μανικιούρ που επιλέγουμε διαχρονικά κάθε καλοκαίρι έχουν σημασία, όχι μόνο για να συμφωνούν με τις εκάστοτε τάσεις αλλά και για να αναδεικνύουν το μαύρισμά μας. Ορισμένα χρώματα μάλιστα κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται μαυρισμένη ακόμα κι αν δεν είναι!

Ποια είναι αυτά; Σε γενικές γραμμές, έχε στο μυαλό σου ότι όσο πιο φωτεινό το χρώμα, τόσο το καλύτερο. Μπορεί να σου ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά πράγματι οι ανοιχτές αποχρώσεις είναι αυτές που κάνουν αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα και φαίνονται περισσότερο, ξεχωρίζοντας από μακριά.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με "glazed pedi", το πιο εντυπωσιακό πεντικιούρ του καλοκαιριού

Ευτυχώς έχεις πολλές επιλογές, από φωτεινά παστέλ και γαλακτερά χρώματα στους τόνους του κίτρινου, λιλά, γαλάζιου και ροζ, μέχρι τα έντονα κοραλί, ανοιχτά κόκκινα, ακόμα και μπρονζέ. Οι πιο τολμηρές θα επιλέξουν πιο φλούο αποχρώσεις που θυμίζουν διαχρονικά καλοκαίρι, όπως το φούξια ή το ανοιχτό πράσινο ενώ οι πιο κλασικές θα μείνουν πιστές στο καθαρό λευκό. Εμείς πάντως ξεχωρίζουμε για φέτος το baby blue, το φωτεινό πορτοκαλί, το ζωηρό ροζ, το κοραλί - peach και, φυσικά, το εκρού, με λάμψη ή χωρίς.

Τα 5 (ασυναίσθητα) λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και πιο κουρασμένη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr