Follow us

Ανανέωσε το φθινοπωρινό νεσεσέρ σου με Bobbi Brown καλλυντικά με 50% έκπτωση!

Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου Bobbi Brown καλλυντικά με -50% έκπτωση μόνο στα Galerie de Beauté!

20200428_BB_Essential_Palette_Refresh_IG_In-Feed_AllPalettes_Glo galeriedebeaute

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να τελείωσαν και το φθινόπωρο να βρίσκεται προ των πυλών, όμως αυτή πιστεύουμε ότι είναι η καταλληλότερη εποχή για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Αλλαγή εποχής, αλλαγή συνηθειών, αλλαγή αναγκών άρα, τι μένει; Αλλαγή και προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ.

Και τι καλύτερο να το κάνεις αμέσως, αφού το πήρες απόφαση, από το να επωφεληθείς από τις μοναδικές προσφορές του Galerie de Beauté. Για τις επόμενες μόνο ημέρες λοιπόν, θα μπορείς να βρεις είτε στα καταστήματα είτε στο galeriedebeaute.gr τα τόσο insta-famous καλλυντικά της Bobbi Brown με 50% έκπτωση!

Ενυδατικά skincare προϊόντα, εντυπωσιακές παλέτες σκιών, bronzers και foundations είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας Bobbi Brown καλλυντικά που σου προτείνουμε να αποκτήσεις γιατί σίγουρα θα λατρέψεις...

Bobbi Brown goodies με 50% έκπτωση μόνο στα galeriedebeaute.gr

Εμείς αγαπάμε τα κραγιόν και τα ρουζ σε ζωηρές αποχρώσεις, ό, τι πρέπει για τη μεταβατική εποχή από το καλοκαίρι στο - ζεστό για την ώρα -φθινόπωρο.

Και αν δεν σε έχουμε πείσει ακόμα, να σου πούμε ότι το foundation σου χρειάζεται άμεση αντικατάσταση, αφού - δυστυχώς, συμβαίνει - το μαύρισμα μάς λέει αντίο σιγά σιγά.

Για φρέσκο και ματ αποτέλεσμα συνιστούμε το Skin Long-Wear Weightless Foundation με SPF 15 που συνδυάζεται τέλεια με το Primer Plus Protection Broad Spectrum SPF 50 της Bobbi Brown, για ένα φυσικό αποτέλεσμα κάθε μέρα, διάρκεια αλλά και μια δροσερή υφή που θα σε κάνει να νιώθεις ότι δεν φοράς τίποτα.

Last but not least, μην ξεχνάς την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου καθώς είναι εξαιρετικά σημαντική και δεν πρέπει να παραλείπεται πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ. Από όλες τις ενυδατικές βιταμινούχες βάσεις προσώπου και κρέμες που θρέφουν την επιδερμίδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας by Bobbi Brown εμείς έχουμε μία αδυναμία. Αυτή δεν είναι άλλη από την Vitamin Enriched Face Base, που εφαρμόζεται αμέσως πριν το foundation, το οποίο έπειτα γλιστράει πανεύκολα στην επιδερμίδα και την κάνει να δείχνει φρέσκια, λαμπερή και πολύ σφριγηλή.

Για όλα αυτά και για ακόμα περισσότερα τέλεια προϊόντα Bobbi Brown, σου προτείνουμε να κάνεις μια βόλτα από ένα κατάστημα ή ακόμα καλύτερα - και πιο γρήγορα - να πλοηγηθείς στο galeriedebeaute.gr για να προλάβεις τις απίστευτες τιμές πριν γίνουν όλα ανάρπαστα! Ακόμα κάθεσαι;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ