Follow us

Lily James | Το νέο της hairstyle στην ταινία Rebecca είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα

Δες το super χρώμα που τόλμησε και που θα γίνει το νέο trend του χειμώνα.

Το χαλαρό, αλλά κομψό updo της Lily James θα σε πείσει να μην ασχοληθείς και πολύ με τα μαλλιά σου αυτές τις γιορτές! Marechal Aurore

Το πιθανότερο είναι να έχει πέσει στην αντίληψή σου η νέα ταινία του Netflix, που έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες μέρες: η Rebecca. Ίσως να την έχεις δει ήδη, μιας και βρίσκεται πρώτη στα trends, και σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης αναφορικά με τα ρούχα αλλά και τα μαλλιά/μακιγιάζ.

Δες ακόμη: Camila Cabello | Η super-wow αλλαγή στα μαλλιά της

Εμάς πάντως μάς ενθουσίασε τόσο το χρώμα όσο και το κούρεμα της Lily James που πρωταγωνιστεί στην ταινία. Η ηθοποιός τόλμησε να υιοθετήσει ένα κοντό bob haircut στην ζεστή απόχρωση του buttery-blonde. Οι θερμοί τόνοι της συγκεκριμένης απόχρωσης κολακεύουν και γλυκαίνουν το πρόσωπο, ενώ προσδίδουν μια εκλεπτυσμένη κομψότητα στο look. Προβλέπεται να γίνει το it χρώμα του χειμώνα, που συνδυασμένο με ένα χαλαρό wavy hairstyle, θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Μπορεί να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε σύντομα στη Γαλλική Ριβιέρα - όπου διαδραματίζεται η πλοκή της ταινίας -, το ονειρικό στυλ της Lily James όμως, με το λαμπερό, no makeup - make up look της - έχοντας πάει το fresh-faced μακιγιάζ σε άλλο επίπεδο-, μάς κάνει να ονειρευόμαστε για τις πιο χαλαρές μέρες που θα έρθουν.

Δες ακόμη: Η Anita Brand κάνει το μακιγιάζ της μητέρας της (vid)

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ