Follow us

Kim Kardashian | Το εντυπωσιακό χτένισμα που έκανε για το λανσάρισμα της νέας beauty συλλογής της

Θα γίνει η νέα τάση στα χτενίσματα;

2019 abaca

Social media queen, tv reality star, influencer, επιχειρηματίας... Με όλες τις παραπάνω - επαγγελματικές - ιδιότητες συστήνεται στο κοινό η Kim Kardashian, η πολυαγαπημένη περσόνα εκατομμυρίων fans της αλλά και του τύπου.

Με δεκαετή και βάλε πορεία στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της τηλεόρασης, κανείς δεν αμφισβητεί τις γνώσεις που έχει αποκτήσει πάνω στα καλλυντικά και στο μακιγιάζ. Επόμενο ήταν λοιπόν να βαδίσει στα χνάρια της μικρότερης αδελφής της, Kylie Jenner, και να δημιουργήσει και η ίδια την ολόδική της συλλογή καλλυντικών, την KKW Beauty, μόλις 3 χρόνια πριν. Νόμιζες ότι αρκέστηκε σε μια απλή συνεργαασία μαζί της; Όχι βέβαια, αφού αν κάποια δικαιούται να έχει δική της beauty συλλογή, σίγουρα αυτή είναι η Kim.

Δες επίσης: Το νέο χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα

Η επιτυχία που έχουν τα προϊόντα ομορφιάς που λανσάρει κάθε σεζόν είναι ασύλληπτη, με όλες τις beauty addicts παγκοσμίως να αδημονούν για κάθε νέο launch και τα καλλυντικά της να γίνονται ανάρπαστα στο λεπτό. Έτσι λοιπόν και χτες, με ένα instagram post της μάς ενημέρωσε για τη νέα της σειρά, την Crystallized Collection, που θα γίνει διαθέσιμη στο site της στις 25 Νοέμβρη, πάνω στην ώρα δηλαδή για τις γιορτές.

Η ίδια ενημερώνει το κοινό της ότι η νέα συλλογή περιλαμβάνει μια παλέτα σκιών, τρια ρουζ duos και mini sets με lip gloss & lip liners. Υποστηρίζει ότι είναι η τέλεια επιλογή για δώρο προς τις αγαπημένες μας φίλες, ή ακόμα και για εμάς τις ίδιες, ενώ φρόντισε να δημιουργήσει mini συσκευασίες ταξιδιού για να βολέψουν σε πιθανές χειμερινές εξορμήσεις. Τέλος, στην ανάρτησή της δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα της αρέσει να παίζει με τα makeup looks της, εναλλάσσοντας το glam με το πιο natural look, ανάλογα τη διάθεση. Αυτός ήταν και ο λόγος που στις παλέτες της υπάρχουν και ματ και shimmery σκιές και ρουζ, σε ευέλικτα χρώματα που συμπληρώνουν εύκολα το ένα το άλλο.

Δες επίσης: Kim Kardashian – North West | Ποζάρουν μαζί στη νέα καμπάνια SKIMS

Δες τα σχετικά posts της Kim Kardashian:

Φυσικά, και για άλλη μια φορά, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο το hair look της. Με τη βοήθεια του celebrity hair expert Chris Appleton, δημιούργησε μια ιδιόμορφη πλεξούδα στα μαλλιά της, την επονομαζόμενη ῾double rope braid῾, όπως τονίζει ο τελευταίος.

Κάνε swipe left για να δεις με λεπτομέρεια το χτένισμα της Kim Kardashian:

Πρόκειται για δύο σειρές XXL πλεξούδων, πλεγμένες σαν σχοινιά μεταξύ τους η καθεμία και ενωμένες στη συνέχεια σε μια τελική. Φυσικά, η λάμψη που εντυπωσιάζει στα μαλλιά της έχει επιτευχθεί με μια γενναιόδωρη ποσότητα gloss styling spray.

Αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις αυτό το hair style, και εφόσον διαθέτεις μακριά μαλλιά, μπορείς να τα χωρίσεις σε δύο τούφες και να τις στριφογυρίσεις μεταξύ τους με στόχο να μοιάζουν με ένα πλεγμένο ῾σχοινί῾. Σταθεροποίησέ τα στο τελείωμά τους με ένα λαστιχάκι. Ένα χτένισμα που είναι ακόμα πιο εύκολο και από κλασική πλεξούδα ενώ γίνεται σε 3 λεπτά. Χώρια που όταν τα λύσεις τα μαλλιά σου θα έχουν αποκτήσει ένα ονειρεμένο wavy look.

Να αναφέρουμε εδώ ότι το μακιγιάζ της Kim έγινε - φυσικά- με τα συγκεκριμένα καλλυντικά της συλλογής της από τον κορυφαίο makeup artist, Ariel (aka @makeupbyariel).

Δες επίσης: Kim Kardashian & Paris Hilton | Επαναφέρουν τη μεγαλύτερη τάση των 00s

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ