Follow us

Rihanna | Βάφεται on camera και το αποτέλεσμα μάς αρέσει πολύ

Βήμα βήμα η διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας της και όλα τα μυστικά της για αψεγάδιαστο δέρμα.

641720_042

Το ότι η Rihanna έχει μια άψογη επιδερμίδα το ήξερες. Μάλιστα, πρόκειται για ένα από τα διακριτά γνωρίσματα του προσώπου της, που μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της τής χαρίζουν αυτήν την τόσο αξεπέραστη και εξωτική ομορφιά που έχει.

Πάντα λεία και πεντακάθαρη, χωρίς σημάδια ακμής, σπυράκια ή διεσταλμένους πόρους, αλλά και καμία γραμμή έκφρασης παρ' όλο που έχει περάσει τα 30, η αλαβάστρινη επιδερμίδα της είναι αξιοζήλευτη. Σίγουρα οφείλεται στα γονίδιά της, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η σωστή ρουτίνα περιποίησης, στην οποία ορκίζεται η τραγουδίστρια.

Δες επίσης: To μακιγιάζ της Selena Gomez είναι ό, τι πρέπει για τα zoom meetings σου

Επειδή μάς ενδιαφέρει να μάθουμε ποια είναι τα μυστικά της για ονειρεμένο δέρμα, χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν ανέβασε ένα μικρό βιντεάκι στον προσωπικό της Instagram λογαριασμό, όπου δείχνει βήμα βήμα τις διαδικασίες που ακολουθεί για να προετοιμάσει το δέρμα της πριν το μακιγιάζ, αλλά και το γρήγορο makeup που κάνει αμέσως μετά.

Δες το βιντεάκι που ανέβασε η Rihanna:

Πρόκειται για μια συντομευμένη βερσιόν του ολοκληρωμένου tutorial που ανέβασε στο youtube του Fenty Skin. Σε αυτό το βίντεο μάς δείχνει τα skincare προϊόντα που χρησιμοποιεί, τη σωστή σειρά που τα εφαρμόζει στο πρόσωπό της, τις κινήσεις που κάνει για να απορροφηθούν σωστά αλλά και το γρήγορο μακιγιάζ της.

Δες εδώ: Jennifer Lopez | Ποιο είναι το μυστικό της για αψεγάδιαστα λαμπερή επιδερμίδα;

Η ίδια πιστεύει ότι ένα καλό και σωστό μακιγιάζ χρειάζεται μια καλά προετοιμασμένη και καθαρή βάση (aka επιδερμίδα) για να "δείξει", οπότε μάς μυεί σε όλες τις beauty συμβουλές της για ένα "γρήγορο, φρέσκο, εύκολο πρόσωπο" που θα είναι έτοιμο να δεχτεί οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν.

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, αφού έχουμε μιλήσει άπειρες φορές για το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε πιστά την ρουτίνα περιποίησης που ταιριάζει στις ανάγκες μας, έτσι ώστε να έχουμε ένα λαμπερό δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα, άσχετα με το αν θα επιλέξουμε να βαφτούμε.

Φυσικά, τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι από τη σειρά της Fenty Skin - η πρόσφατη συλλογή που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 και αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας.

Δες εδώ: Kylie Jenner | Λανσάρει τη Χριστουγεννιάτικη beauty collection της με ένα απρόσμενο χρώμα μαλλιών

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ