Follow us

Kylie Jenner | Το νέο χρώμα μαλλιών που την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney

Τα XXL μαλλιά της κλέβουν την παράσταση.

641720_018

To ότι οι αδελφές Kardashian-Jenner πειραματίζονται συνέχεια με το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους είναι γνωστό. Είμαστε τόσο συνηθισμένες σε όλες τις αλλαγές τους - κυρίως αναφορικά με τα μαλλιά - που πλέον δεν μας κάνει εντύπωση οτιδήποτε νέο δούμε.

Δες εδώ: Kylie Jenner | Λανσάρει τη Χριστουγεννιάτικη beauty collection της με ένα απρόσμενο χρώμα μαλλιών

Πριν λίγες ώρες η Kylie Jenner, η μικρότερη από τις αδελφές της γνωστής οικογένειας, ανέβασε μια σειρά εικόνων στο Instagram όπου φαίνεται να έχει αλλάξει - πάλι - τα μαλλιά της. Και πάνω που είχαμε συνηθίσει την ξανθιά χαίτη της τον τελευταίο καιρό - πέρα από τις πρόσκαιρες αλλαγές με περούκες που μπορεί να έκανε για το Halloween ή για το λανσάρισμα της νέας beauty σειράς της, ξαφνικά τη βλέπουμε με κατακόκκινα μαλλιά.

Ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε πρόσφατα η αδερφή της Kim Kardashian, αλλά και πολλές άλλες διάσημες που έχουν ενδώσει στη γοητεία των έντονων αποχρώσεων (από το ζωηρό κόκκινο μέχρι το playful ροζ και φούξια), αποφάσισε να γίνει και εκείνη κοκκινομάλλα.

Δες επίσης: Kaia Gerber | Δες το funky χρώμα που έκανε στα μαλλιά της

Δες το νέο χρώμα μαλλιών της Kylie Jenner:

Η έντονη κόκκινη απόχρωση στα XXL μαλλιά της είναι φυσικά σεταρισμένη με τα ρούχα και το μακιγιάζ της. Στις λεζάντες η ίδια κάνει ένα γκάλοπ στους θαυμαστές της για το ποιο όνομα θα της έδιναν μετά από αυτήν την αλλαγή, και οι εκατομμύρια followers τής έδωσαν διάφορες επιλογές, με το όνομα "Ariel" (ποιο άλλο;) να είναι το επικρατέστερο. Και πράγματι, το χρώμα θυμίζει πάρα πολύ τα μαλλιά της αγαπημένης μας γοργόνας της Disney.

Δες επίσης: Kendall & Kylie Jenner | Τα hair trends που προτείνουν σίγουρα θα σε βάλουν σε σκέψεις

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ