Follow us

Less is more | To makeup look της Rosie Huntington-Whitely που είναι ό, τι πρέπει για την καραντίνα

Αλλά και για τη διάθεσή σου!

613836_174 abaca press

Το ότι η Rosie Huntington-Whitely έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της σόουμπιζ το γνωρίζουμε. Ό,τι και να κάνει είναι πανέμορφη, ενώ δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα μακιγιάζ για να αναδείξει τα φυσικά ομορφα χαρακτηριστικά της - σχεδόν καθόλου θα λέγαμε.

Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα και από την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δες επίσης: 10 beauty συμβουλές περιποίησης για να υιοθετήσεις το 2021

Όπως ισχυρίζεται και η ίδια, την περίοδο της καραντίνας δεν φοράει καθόλου makeup (μιας και βρισκεται συνέχεια σπίτι), παρ᾽όλα αυτά δοκίμασε μετά από πολύ καιρό να βαφτεί λίγο για να φτιάξει η διάθεσή της.

Δες το στιγμιότυπο που ανέβασε η Rosie Huntington-Whitely:

Όντως, λίγο makeup ακόμα και αν δεν έχουμε κάπου να πάμε μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή μας και να μάς κάνει λίγο πιο χαρούμενες. Το μοντέλο έχει κρατήσει πολύ χαμηλούς τους τόνους στο μακιγιάζ, τονίζοντας κυρίως τα χείλη και τα ζυγωματικά της με την ίδια έντονη ροζ απόχρωση και στα δύο. Μια στρώση μάσκαρα και μια διακριτική γήινη σκιά στα βλέφαρα, και είναι έτοιμη!

Δες επίσης: Sex & The City | Ποια θα ήταν τα beauty must-haves των πρωταγωνιστριών σήμερα

Αν κ᾽εσύ έχεις βαρεθεί να τριγυρνάς στο σπίτι με πιτζάμες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις μια BB Cream που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου και θα καλύψει διακριτικά τυχόν ατέλειες, να συμπληρώσεις με ένα blush stick σε ροδακινί απόχρωση στα μάγουλα αλλά και στα βλέφαρα, και να ολοκληρώσεις με ένα σούπερ ενυδατικό lip balm με λίγο χρώμα. Θα δεις πώς θα αλλάξει η διάθεσή σου στη στιγμή!

Δες επίσης: Kim Kardashian | Η τελευταία αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της που έχει γίνει viral

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ