Follow us

6 συμβουλές για την εφαρμογή της βαφής των μαλλιών

Βαφές μαλλιών μεγάλης διάρκειας για 100% κάλυψη των λευκών.

MissBloom TEAM
hair iStock

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι αλλαγές στην εμφάνισή τους. Η βαφή μαλλιών είναι μια συνηθισμένη πρακτική για κάθε νέα τους εμφάνιση, όποιο διαφορετικό στυλ και αν θέλουν να δημιουργήσουν. Συχνά οι γυναίκες επιλέγουν τη βαφή ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους. Ας δούμε τους κύριους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες επιλέγουν να βάψουν τα μαλλιά τους:

Αισθητική βελτίωση: Η βαφή των μαλλιών αλλάζει το χρώμα μαλλιών και δίνει νέα εμφάνιση και στυλ. Πολλές γυναίκες επιθυμούν να αλλάξουν το χρώμα τους για να δοκιμάσουν νέες εμφανίσεις ή για να ανανεώσουν το στυλ τους.

Κάλυψη γκρίζων μαλλιών: Η βαφή μαλλιών είναι επίσης δημοφιλής για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να βάψουν τα μαλλιά τους για να διατηρήσουν ένα νεανικό ή επαγγελματικό στυλ, αποκρύπτοντας τα γκρίζα μαλλιά τους.

Έκφραση της προσωπικότητας: Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν τη βαφή των μαλλιών ως έναν τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς τους και της δημιουργικότητάς τους. Μπορεί να είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσουν ή να εκφράσουν τον εαυτό τους με διαφορετικό τρόπο.

6 συμβουλές για την εφαρμογή της βαφής των μαλλιών

Αν ανήκεις στις γυναίκες που ψάχνουν για έντονο χρώμα, κάλυψη των λευκών και μεγάλη διάρκεια λαμπερού χρώματος που δεν ξεθωριάζει, επίλεξε τις βαφές μαλλιών Color Sensation από τη Garnier, που προσφέρουν:

-Αποτέλεσμα χρώματος που διαρκεί για έως και 10 εβδομάδες χάρη στις χρωστικές μεγάλης διάρκειας.

-Έντονο χρώμα και κρυστάλλινη λάμψη που δε ξεθωριάζει.

-Καλύπτει έως και 100% τα λευκά μαλλιά.

-Μοναδική αίσθηση φροντίδας με +20% κρέμα περιποίησης για ακόμη πιο υγιή όψη των βαμμένων μαλλιών.

Είτε έχεις καστανά μαλλιά, ή ξανθά, ή κόκκινα, ή ακόμη και μαύρα μαλλιά δώσε τους τη ζωντάνια που τους αξίζει, με μια από τις αποχρώσεις της σειράς Color Sensation!

hair

Για να εφαρμόσεις τη βαφή με επιτυχία και για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

1) Πριν εφαρμόσεις τη βαφή σε όλα τα μαλλιά σου, δοκίμασε τη σε μια μικρή περιοχή για να ελέγξεις το χρώμα μαλλιών και την αντίδραση του δέρματος σου.

2) Πριν εφαρμόσεις τη βαφή, άπλωσε μια προστατευτική κρέμα γύρω από το τριχωτό της κεφαλής σου για να αποτρέψεις τον ερεθισμό του δέρματος.

3) Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες μέσα στη βαφή και ακολουθήσε τες ακριβώς, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου εφαρμογής και της διάρκειας που πρέπει να αφήσεις τη βαφή στα μαλλιά σου.

4) Μετά τη βαφή μαλλιών, απόφυγε την υπερβολική έκθεση των μαλλιών σου στον ήλιο ή σε άλλες πηγές θερμότητας, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει τη φθορά του χρώματος.

5) Χρησιμοποίησε προϊόντα περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν, μαλακτικό, μάσκα, κλπ.) ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά, που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το χρώμα και την υγεία των μαλλιών σου.

Αν έχεις ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη διαδικασία της βαφής μαλλιών, μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν επαγγελματία κομμωτή ή colorist.

Όταν τα μαλλιά σου αρχίζουν να ξεθωριάζουν, χρησιμοποιήστε το νέο επαναστατικό Color Shampoo Retouch της Garnier και επανάφερε το χρώμα μαλλιών στις ρίζες και τα μήκη. Έχει τόσο εύκολη εφαρμογή όσο ένα σαμπουάν και προσφέρει:

- Έως 100% κάλυψη λευκών.

- Διάρκεια έως και 4 εβδομάδες.

- Ταύτιση με την απόχρωση των μαλλιών σου.

- Συγκλονιστική κάλυψη χρώματος και λευκών σε 10 λεπτά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ