Ομορφιά : BEAUTY NEWS26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Αστροφακίδες: Είναι η νέα μόδα στο face tattoo και μας φαίνεται αρκετά cute!

Θα ήθελες και εσύ να έχεις φακίδες; Μάθε πώς μπορείς να τις αποκτήσεις με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Αστροφακίδες: Είναι η νέα μόδα στο face tattoo και μας φαίνεται αρκετά cute!

Θυμάσαι εκείνο το παιχνίδι στα σταυρόλεξα με τις κουκκίδες που έπρεπε να ενώσεις για να παρουσιαστεί η εικόνα; Φυσικά και το θυμάσαι, αφού ήταν το μόνο εύκολο κομμάτι σε ολόκληρο το τεύχος και το μοναδικό που μπορούσες να λύσεις (σωστά;)! Όπως και να είχε όμως το διασκέδαζες και έψαχνες με μανία να βρεις και άλλα σχέδια για να λύσεις. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν, αν αυτά τα σημεία τα ένωνες για να βρεις το αστρολογικό σου χάρτη πάνω στο πρόσωπο σου;

Η Jessica Knapik, καλλιτέχνιδα τατουάζ, ξεκίνησε κάτι πολύ διαφορετικό δημιουργώντας φακίδες από μελάνι στα πρόσωπα των πελατών της.

Introducing @magickbrows #AstroFrecks 🙌🏽🌌 Hide the constellation for your astrological sign in your freckles! It'll be your secret 😉 You could even do the sign for your mom, dad, dog? haha 🌙✨ Swipe through to see more before & afters, & email or DM for appointments! 🌘 **** Any negative comments will result in getting blocked. bye 🙋🏻****

A post shared by Jessica Knapik ✨ (@magickbrows) on

Πώς το έκανε αυτό;

Οι πελάτες δίνουν στην Jessica τους χαρτογραφημένους αστερισμούς και τις αστρολογικές ενδείξεις των ζωδίων τους και αυτή με την σειρά της δημιουργεί ημι-μόνιμες φακίδες, απλά ακολουθώντας τα σημεία.

Το νέο στιλ τατουάζ λέγεται “AstroFrecks“, όπως το ονόμασε η καλλιτέχνης, και βοηθάει στο να γίνουν οι φακίδες περισσότερο φυσικές παρά σαν πραγματικό τατουάζ χάρη στην ημι-μόνιμη μέθοδο που χρησιμοποιεί. Οι επαγγελματίες tattoo artists εκπαιδεύονται περισσότερο σε ότι αφορά τον καλλωπισμό και το σχήμα του προσώπου, τον σχηματισμό των φρυδιών και την αισθητική ομορφιά προκειμένου να δώσουν στον πελάτη το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

“Οι αστροφακίδες δεν κρατούν για πάντα καθώς ξεβάφουν με τον καιρό. Μπορείς ακόμη να πάρεις το αστρολογικό χάρτη της μαμάς σου, της γιαγιάς σου, του μπαμπά σου και να το αποτυπώσεις στο πρόσωπο σου. Είναι σαφέστερα καλύτερο από το να κάνεις μία γιγάντια καρδιά στο μπράτσο που να λέει “μαμά” ” – δήλωσε η Jessica για την νέα τάση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ