Ομορφιά : BEAUTY NEWS11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Τα σοφά beauty quotes των celebrities που θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Αυτά είναι τα πιο επιτυχημένα beauty quotes των celebrities που θα σε εμπνεύσουν, θα σε κάνουν πιο χαρούμενη, αλλά και θα νιώσεις να ταυτίζεσαι μαζί τους!

Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό για άψογες selfies (και δεν είναι ένα ακόμα application)

Όχι μόνο είναι όμορφοι, διάσημοι, έξυπνοι και γεννημένοι με ένα έμφυτο ταλέντο, αλλά υπάρχουν κάποιοι celebrities στους οποίους η φύση χάρισε και μυαλό. Και κάπως έτσι έχουν την ικανότητα να σε εμπνέουν πολύ συχνά με τις έξυπνες δηλώσεις τους. Και όταν τους δίνετε η ευκαιρία να μιλήσουν για beauty εκεί τα δίνουν όλα και ξαφνικά σκάνε πυροτεχνήματα, ουράνια τόξα, χρώματα και καρδούλες! Καλά προφανώς και όχι, αλλά κάπως έτσι θα μπορούσες να περιγράψεις τον εσωτερικό σου κόσμο όταν ακούς τις beauty “συμβουλές” των κομικών Tina Fey και Lena Dunham ή τα σοφά στιχάκια της Rashida Jones και της Shay Mitchell.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τα 5 αγαπημένα μας quotes των παραπάνω celebrities για να μην ψάχνεις να βρεις τα πιο πετυχημένα σε μια θάλασσα πολλών αποτυχημένων προσπαθειών! Σίγουρα η θετική τους ενέργεια θα σε επηρεάσει έστω και για μερικά δευτερόλεπτα!

– Tina Fey “Αν δε συγκρατείς κανέναν άλλον, πάντα να θυμάσαι τον πιο σημαντικό κανόνα της ομορφιάς, ο οποίος είναι: Ποιός νοιάζεται;” 

-Lena Dunham “Παραέβγαλα τα φρύδια μου σαν κάθε παιδί των 90’s και τώρα εχω μείνει κολλημένη μ’αυτό που η αδερφή μου ονομάζει “γυμνές κάμπιες”….Είναι σαν μια κακή χειραψεία, αλλά χειρότερο γιατί τώρα είναι ακριβώς πάνω στο πρόσωπό σου!”

-Mindy Caling”Το beauty icon μου είναι ο Nosferatu, γιατί αυτός ο βρικόλακας που έμαθε τα δυο αγαπημένα μου beauty tricks: Να αποφεύγεις τον ήλιο με κάθε κόστος και να προσπαθείς  πάντα να φαίνεσαι καλυμμένη στις σκιές!”

-Rashida Jones “Το χαμόγελο είναι σίγουρα μια απο τις καλύτερες συνταγιές ομορφιάς. Αν έχεις χιούμορ και μια καλή στάση απέναντι στη ζωή, αυτό είναι όμορφο!”

Shay Mitchell “Αν νιώθεις άβολα με ενα beauty trend, μη το κάνεις απλά επειδή είναι στη μόδα. Φόρα αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα, γιατί το πώς νιώθεις, πρόκειται να φανεί!”

Ποιο από τα παραπάνω είσαι εσύ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

Best of network