Ομορφιά : Beauty School04 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

Αναλύουμε τα φυσικά καλλυντικά και γιατί αξίζει να τα βάλουμε στην ρουτίνα μας

Stay tuned γιατί έρχεται ένα βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις!

Αναλύουμε τα φυσικά καλλυντικά και γιατί αξίζει να τα βάλουμε στην ρουτίνα μας

Μπορεί να είναι πλέον ένα μεγάλο trend και ο κόσμος να δείχνει περισσότερη αξία σε ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον, όμως τα καλλυντικά με συστατικά που προέρχονται από την φύση είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία μόδα. Είναι μία φιλοσοφία ζωής και μία προσέγγιση που αξίζει να τολμήσεις, αν θέλεις κι εσύ όντως να δεις διαφορά όχι μόνο στο δέρμα σου αλλά και στη διάθεσή σου.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είχα την ευκαιρία να συζητήσω και να αναλύσω με τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το brand BEE CERA, που έκανε την εμφάνισή τoυ στον κόσμο της ομορφιάς πριν λίγα χρόνια και τώρα, μας επανασυστήνεται, πιο δυναμικό, πιο ελκυστικό μα και πιο φυσικό. 

Συγκεκριμένα, η Bee Cera είναι μία ελληνική, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών με κερί μέλισσας, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη κοσμετολογία. Είναι εμπνευσμένα από τη δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα καθώς και λεπτομέρειες για τα hero products του brand στο βίντεο που ακολουθεί.

Μετά από αυτό, σε παροτρύνω να μπεις στο www.beecera.gr και να δεις τα πάντα σχετικά με την φιλοσοφία του brand αλλά και την ανανεωμένη και άκρως νεανική εικόνα του.

Μην παραλείψεις να ακολουθήσεις την BEE CERA και στο Instagram @beecera.naturalcosmetics

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY SCHOOL

Best of network