Ομορφιά15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2019

Διώξε την κυτταρίτιδα κάνοντας αυτά από Δευτέρα

Είναι 28 ημέρες και μετά θα δεις την διαφορά

κυτταρίτιδα καταπολέμηση

Η Δευτέρα είναι η ημέρα των αποφάσεων. Αυτή την ημέρα ξεκινάς διατροφή, γυμναστήριο και κάθε άλλη δυναμική απόφαση που θέλεις να εντάξεις στην ρουτίνα σου για να αλλάξεις την ζωή σου.

Δεν μπορώ να ξέρω πόσο αποφασιστική είσαι και μετά από πόσες μέρες σταματάς, το μόνο σίγουρα είναι ότι την απόφαση που θα πάρεις αυτή τη Δευτέρα θα την τηρήσεις για τις επόμενες 28 ημέρες σίγουρα.

Και αυτό γιατί μετά από 28 ημέρες και αν κάνεις όσα όλα πρέπει, θα απαλλαγείς από το 70% της κυτταρίτιδας ενώ το τοπικό πάχος θα εξαφανιστεί. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά τα εργαστήρια Lierac που έχουν και την τεχνολογία και την τεχνογνωσία να δημιουργούν πάντα τα πιο καινοτόμα μα και αποτελεσματικά προϊόντα.

Δες επίσης: Διατροφή ενάντια στην κυτταρίτιδα | Ποιες είναι οι αιτίες και οι τροφές που μπορούν να βελτιώσουν το δέρμα

Συγκεκριμένα, αν έχεις εγκατεστημένη και επίμονη κυτταρίτιδα, τότε πρέπει να προμηθευτείς το Κρυοενεργό συμπύκνωμα Body-Slim Cryoactif και το Slimming Roller.

View this post on Instagram

BODY-SLIM CRYOACTIF ΚΡΥΟΕΝΕΡΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ Για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, που είναι η πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της, και για τη μείωση της εμφάνισης του επίμονου τοπικού πάχους, τα Εργαστήρια LIERAC μεταφέρουν τον μηχανισμό της κρυολιπόλυσης στη δερμοκοσμητολογία. To πρόγραμμα περιλαμβάνει το Κρυοενεργό συμπύκνωμα #BODYSLIM_CRYOACTIF για στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και το Slimming Roller για βελτιστοποίηση του μασάζ. Δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο! Το BODY-SLIM Cryoactif είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα Φαρμακεία, Hondos Center και Carelab. #mylieracpower #bodyslim #cryoactif #anticellulite

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

Η καθημερινή χρήση του συμπυκνώματος αυξάνει τη διάλυση του αποθηκευμένου λίπους ενώ η πρωτεΐνη που παράγεται με το όνομα προ-ιριζίνη επιτελεί έναν ρόλο κατά της επανεμφάνισης εμποδίζοντας την είσοδο της γλυκόζης στα λιποκύτταρα.

Το μασάζ με το Slimming Roller, έπειτα, που προηγείται της εφαρμογής της κρέμας, αποτελεί ένα βασικό βήμα που πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα.

Θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες;

Η beauty editor Βασιλικη Καρανζογιάννη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παρουσίασε το προϊόν αναλύοντας όλες τις λεπτομέρειες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network