Follow us

Jennifer Lopez | Ποιο είναι το μυστικό της για αψεγάδιαστα λαμπερή επιδερμίδα;

Και που την κάνει να δείχνει τόσο νέα.

530198_020

Η Jennifer Lopez, η εκρηκτική λατίνα σταρ, έχει το χάρισμα να μαγεύει τους πάντες με την ομορφιά της. Στα 51 της χρόνια έχει πρόσωπο και σώμα που θα ζήλευε ακόμα και τριαντάρα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν της φαίνεται η ηλικία.

Τι κάνει όμως για να διατηρήσει όλο αυτό το άψογο παρουσιαστικό και το φρέσκο, αλαβάστρινο δέρμα που την κάνει να δείχνει τόσο νεότερη; Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στo Instagram, αποκαλύπτει το μυστικό της.

Δες επίσης: To χτένισμα της Jennifer Lopez είναι ό, τι πιο “hot right now”

Δες τa σχετικά video της Jennifer Lopez:

Όπως δήλωσε και η ίδια στη λεζάντα της, το μυστικό είναι να ζεις υγιεινά: μια ζωή ισορροπημένη, χωρίς καταχρήσεις (αλκοόλ, τσιγάρο), με πολλή γυμναστική και υγιεινή διατροφή. Και φυσικά, μια όσο το δυνατόν πιο ήρεμη και χαλαρή ψυχολογία, αφού υποστηρίζει ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και ακτινοβολεί στο πρόσωπό μας. Όποιος δεν είναι χαρούμενος εσωτερικά, δεν θα δείχνει όμορφος, όσο ωραίος και να είναι εξωτερικά.

Δες επίσης: Jennifer Lopez | Η εντυπωσιακή εμφάνιση με Celia Kritharioti Couture

Είναι γνωστή η εμμονή της με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή, που σε συνδυασμό με τα σωστά προϊόντα περιποίησης και μια πιστή ρουτίνα φροντίδας του εαυτού της, μπορεί να περηφανεύεται για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της.

Η παραπάνω ανάρτηση έγινε με αφορμή τη νέα της συλλογή με skincare προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με τίτλο "JLO BEAUTY", που θα λανσάρει στην αγορά την Πρωτοχρονιά (1/1/21). Η ίδια υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα όνειρο ζωής, ένα project που κυνηγούσε με πάθος και θέρμη τα τελευταία χρόνια και εν τέλει τα κατάφερε. Ανυπομονεί να μοιραστεί με το κοινό της όλα τα μυστικά για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, για ένα δέρμα και πρόσωπο γεμάτα λάμψη και φρεσκάδα, όπως το δικό της.

Μερικές ακόμη εικόνες από την ενημερωτική καμπάνια της:

Εμείς πάντως ανυπομονούμε να δούμε τη νέα της beauty σειρά, εσύ;

Δες επίσης: Kylie Jenner | Λανσάρει τη Χριστουγεννιάτικη beauty collection της με ένα απρόσμενο χρώμα μαλλιών

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ