Μυστικά που δεν ήξερες για τέλειες βλεφαρίδες! (ποια μάσκαρα σου ταιριάζει;)

Θέλεις πιο μακριές, πιο πυκνές ή πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες; Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις

τέλειες βλεφαρίδες

Τα νέα εργαλεία και οι επαγγελματικές συμβουλές για να πετύχεις το βλέμμα που επιθυμείς με μία κίνηση – όσο χρειάζεται για να κλείσεις το μάτι σου με νόημα.

Δίνουν ένταση στα μάτια και υπογραμμίζουν το βλέμμα. Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού της ομορφιάς μας και αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Δοκίμασε τα τρικ που προτείνει ο ειδικός για να τις κάνεις πιο έντονες από ποτέ!

Μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

Πιο μακριές

Πριν βάψεις τις βλεφαρίδες, χτένισέ τες με ειδικό βουρτσάκι για να μη δημιουργηθούν κόμποι. Στη συνέχεια γύρισέ τες με το ειδικό ψαλιδάκι. Ήρθε η ώρα να απλώσεις την πρώτη στρώση μάσκαρα. Θα χρειαστείς μια μάσκαρα με βουρτσάκι από πλαστικές τρίχες ή από σιλικόνη. «Αυτό το εύκαμπτο πινέλο μπορεί άμεσα να τιθασεύσει κάθε τρίχα από τις βλεφαρίδες σου» λέει ο make-up artist Troy Surratt. «Τοποθέτησέ το ακριβώς στη βάση της βλεφαρίδας για να τη σαρώσεις μέχρι τις άκρες με μία κίνηση».

Μετά χρησιμοποίησε τη μύτη της βούρτσας για να περάσεις μερικές πινελιές στις άκρες των βλεφαρίδων προς τα πάνω. Μπορείς να δοκιμάσεις έναν ορό επιμήκυνσης και βελτίωσης βλεφαρίδων τον οποίο θα απλώνεις κάθε βράδυ. Μέσα σε 4 μήνες θα έχουν μακρύνει φυσικά.

Πιο πυκνές

Δες τη συνέχεια στο shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network