Follow us

Hailey Bieber | Ένα αξέχαστο hair style της είναι η απόλυτη έμπνευση για τα χτενίσματά μας

Και είναι ιδανικό για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

681713_322

Ψάχνεις ιδέες χτενισμάτων για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Η Hailey Bieber με ένα αξιομνημόνευτο χτένισμα που είχε κάνει στο Met Gala του 2019 (τότε που ακόμα διοργανώνονταν οι μεγάλες αυτές εκδηλώσεις) μάς δίνει τη μεγαλύτερη έμπνευση για τα μικρά καλέσματα της ιδιαίτερης φετινής Πρωτοχρονιάς.

Δες εδώ: Το γιορτινό χτένισμα της Kendall Jenner που θα θες να αντιγράψεις asap

Δες το χτένισμα της Hailey Bieber:

Μπορεί με την πρώτη ματιά να σκεφτείς ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ φανταχτερό: είναι μια πολύ ψηλή, αυστηρή και sleek αλογοουρά. Και όμως, η κομψότητα βρίσκεται στα απλά πράγματα, και το supermodel το αποδεικνύει περίτρανα με αυτό το hair style.

Το twist που κάνει τη διαφορά; Φυσικά ο βελούδινος oversized φιόγκος στην κορυφή του κεφαλιού, που καμουφλάρει το λαστιχάκι και δίνει μια άκρως θηλυκή νότα στο όλο στυλ της. Άλλωστε οι φιόγκοι ήταν, είναι και θα είναι ένα must have αξεσουάρ για τα γιορτινά χτενίσματά μας και όχι μόνο.

Δες επίσης: Η έγκυος Chiara Ferragni μάς εντυπωσίασε με το (τέλειο) hair look της

Θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη επιλογή για τα φετινά καλέσματα που θα είναι πιο "περιορισμένα", αφού σε μόλις 5᾽ και πολύ εύκολα μπορείς να έχεις αυτό το τέλειο αποτέλεσμα, που όμως θα φαίνεται σούπερ περιποιημένο και προσεγμένο.

Δες επίσης: Jennifer Lopez | Άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει με “Unicorn Barbie”

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ