Ομορφιά09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2018

Μπέττυ Μαγγίρα | Σχολιάζουμε τα μαλλιά και το make up της στο My Style Rocks

Τι μας άρεσε και τι όχι στις εμφανίσεις της στο My Style Rocks

Μπέττυ Μαγγίρα

Έκτος από μια ταλαντούχα ηθοποιός η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με καλή αίσθηση του στυλ και κάνει πάντα εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Για αυτό το λόγο, φέτος, τη βλέπουμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο ρόλο του κριτή στο My Style Rocks.

Τα περισσότερα outfits της Μπέττυς Μαγγίρα στο My Style Rocks μας έχουν εντυπωσιάσει, όμως, τι γίνεται με το make up και τα μαλλιά της;

Συγκεντρώσαμε κάποια από τα beauty looks της και τα σχολιάζουμε στη photo gallery!

Δες ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σχολιάζουμε το make up και τα μαλλιά της στο My Style Rocks

Σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις της στο My Style Rocks η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα εντυπωσιακό afro look στα μαλλιά, τα οποία ήταν πολύ μακριά, πολύ σγουρά και είχαν αρκετό όγκο. Σε ό,τι αφορά το make up τόνισε τα μάτια κάνοντας smokey eyes και επέλεξε ένα nude κραγιόν, το οποίο εξισορρόπησε την ένταση του look.

Στο πρώτο Gala έκανε μια λαμπερή εμφάνιση που μας άρεσε πολύ. Στα μαλλιά υιοθέτησε το hot trend της εποχής, τα Glass Hair, δηλαδή ένα αυστηρό μακρύ καρέ το οποίο αναδείκνυε το πόσο κομψή είναι. Το εντυπωσιακό look ολοκληρώθηκε με ένα glam make up το οποίο είχε πολλή λάμψη στα μάτια σε ροζ χρυσές αποχρώσεις.

Στο 2ο Gala εμφανίστηκε με ανανεωμένο hair look, καθώς στο αυστηρό μακρύ καρέ πρόσθεσε αφέλειες. Στο make up κινήθηκε σε ασφαλές, για εκείνη, επίπεδο επιλέγοντας για άλλη μια φορά έντονα μάτια σε συνδυασμό με nude τόνους στα χείλη.

Στο 3ο Gala ξεχώρισε ξανά με το look της, καθώς εμφανίστηκε με ένα updo το οποίο συνόδευε ένα εντυπωσιακό headpiece, φτιαγμένο από το ύφασμα του φορέματός της. Στο make up επέλεξε glam smokey eyes με ασημένιες λάμψεις, ενώ για άλλη μια φορά δεν τόνισε τα χείλη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network