Ομορφιά04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Πώς να βρω το κατάλληλο σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό μου;

Σίγουρα πιστεύεις στη δύναμη των τέλειων φρυδιών, αλλά πόσο σίγουρη είσαι ότι έχεις το σχήμα που πραγματικά σου ταιριάζει;

Πώς να βρω το κατάλληλο σχήμα φρυδιών; (και ποιο θα σε κάνει να δείχνεις νεότερη;)

Υπάρχει λόγος που ασχολούμαστε ακόμη με το σχήμα των φρυδιών: Μπορεί τα φρύδια να έγιναν big beauty news χάρη στην Cara Delevingne, από τότε όμως εκτιμήσαμε τη δύναμή τους να μεταμορφώνουν ένα πρόσωπο. Από τα ίσια φρύδια της Victoria Beckham μέχρι τα “αγορίστικα” της Kendall Jenner, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω.

Πώς όμως θα καταλήξεις στο σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει; Θα μιμηθείς κάτι που είδες στο Instagram; Επιτρέπεται να βγάζεις τις τριχούλες από το επάνω μέρος τους; Αν δεν έχεις μεγάλο φυσικό τόξο, θα πρέπει να το δημιουργήσεις; Σε αυτές και σε ακόμη περισσότερες απορίες μας απαντούν οι Shavata Singh και Lisa Potter-Dixon, τις οποίες έχουν εμπιστευτεί celebrities όπως η Adele, η Elle Macpherson και η Kate Hudson για τέλεια φρύδια.

Πώς να βρω το κατάλληλο σχήμα φρυδιών;

Δούλεψε με τα φρύδια που έχεις

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, το να επιλέξεις ένα κούρεμα που για να δείχνει καλό χρειάζεται ίσια και λεία μαλλιά, δεν είναι καλή επιλογή. Η ίδια λογική ισχύει και για τα φρύδια σου: Δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις ένα σχήμα που απέχει πολύ από το φυσικό σου.

“Φυσικά, το σχήμα είναι ένας παράγοντας, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιλογές” σχολιάζει η Singh. “Για παράδειγμα, αν έχεις πολύ λεπτά φρύδια, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να τα κάνεις πολύ πυκνά και μεγάλα, μια εικόνα που θα απαιτεί πολύ γέμισμα με το μολύβι. Και αν έχεις πολύ πυκνά φρύδια, δεν θα προσπαθούσα να στα κάνω πιο λεπτά – θα έπρεπε να τα βγάζεις όλη την ώρα. Δημιουργώ πάντα ένα σχήμα φρυδιών που να μπορεί η γυναίκα να το διατηρήσει εύκολα. Για να έχεις μια εικόνα, το σωστό σχήμα θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί περίπου έναν μήνα”.

Το σχήμα του προσώπου σου παίζει επίσης ρόλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network