Follow us

Τα 4 μυστικά για εκπληκτικό σεξ από την Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη εξηγεί τα 4 βήματα για να απολαμβάνεις πάντα το σεξ με όλες τις αισθήσεις σου!


Τα 4 μυστικά για εκπληκτικό σεξ από την Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη εξηγεί τα 4 βήματα για να απολαμβάνεις πάντα το σεξ με όλες τις αισθήσεις σου στο blog «Ανάλυσέ το»!

«Σεξ: Πρόκειται για μια απαραίτητη και βασική λειτουργία, η οποία θεωρείται άκρως σημαντική για την ψυχική μας υγεία.
Δεν έχει σημασία αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, αν μόλις γνωρίσατε τον σύντροφό σας ή αν δεν έχετε σταθερό σύντροφο, σημασία έχει αν νιώθετε ότι έχετε την καλύτερη ποιότητα στο σεξ που θα μπορούσατε να έχετε.

Η G. Foster, μια κλινική υπνοθεραπεύτρια, είχε πει ότι το πραγματικά καλό σεξ δεν έχει να κάνει με την εικόνα του σώματος ή τις σεξουαλικές στάσεις, έχει να κάνει με τα ανεξερεύνητα και αδιόρατα μυστικά του κάθε ατόμου, τα οποία παραμερίζονται από τις καθαρά οργανικές προεκτάσεις του σεξ.

Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία η οποία εστιάζει στην βελτίωση της σεξουαλικής μας ζωής μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα (DVD, sex toys, βιβλία…) Έτσι, αν κάποιος έχει προβλήματα στο σεξ ή απλά θέλει να βελτιώσει την σεξουαλική του ζωή θα πρέπει να ψάξει καινούριες τεχνικές και παιχνίδια. Ωστόσο, το πραγματικά εκπληκτικό σεξ σχετίζεται κυρίως με το τι νιώθουμε και όχι μόνο με τις οργανικές μας λειτουργίες»...

Διάβασε ολόκληρο το blog «Ανάλυσέ το» από τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ