Σύγχρονη Ζωή06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Όσα ξέρουν οι εκατομμυριούχοι: Πώς θα γίνω πλούσια σε 4 βήματα

Υπάρχει step-by-step οδηγός για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα.

Όσα ξέρουν οι εκατομμυριούχοι: Πώς θα γίνω πλούσια σε 4 βήματα

Τι δε μας μαθαίνουν οι γονείς μας; Τι ξέρουν οι πλούσιοι και όχι εμείς; Αυτές τις γιορτές χτίσε το οικονομικό σου μέλλον.

Μπορεί να μην τα μαθαίνουμε από μικροί (αν και πολλοί λένε ότι θα έπρεπε), αλλά μπορούμε να φροντίσουμε το οικονομικό μας μέλλον, ακολουθώντας κάποιες απλές συμβουλές των οικονομικών guru. Οι βασικοί κανόνες (που γνωρίζουν τα παιδιά των εκατομμυριούχων) σύμφωνα με τον Grant Cardone, συγγραφέα του βιβλίου Be Obsessed or Be Average:

1. Αν οι φίλοι σου δε συζητούν για χρήματα, χρειάζεσαι καινούριους φίλους!

Δεν είναι αλήθεια ότι τα λεφτά γεννάνε λεφτά. Αυτό που είναι αλήθεια είναι πως χρειάζεται θάρρος για να αποκτήσεις χρήματα: το 80% όλων των εκατομμυριούχων σήμερα είναι αυτοδημιούργητοι, εκατομμυριούχοι πρώτης γενιάς. Δεν κληρονόμησαν τα χρήματά τους, ούτε ξεκίνησαν έχοντας χρήματα.

2. Το να βγάλεις χρήματα, να τα διατηρήσεις

και μετά να τα πολλαπλασιάσεις απαιτεί τεράστια δέσμευση, αφοσίωση και πάθος για ανάπτυξη. Αν δουλεύεις για κάποιον άλλο, κάνε κι εσύ ό,τι μπορείς για να μεγαλώσεις την εταιρεία, όχι απλώς να παίρνεις το μισθό σου. Η στάση σου αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά και για το αφεντικό σου και για εσένα. Μην είσαι θεατής όταν άλλοι γύρω σου κερδίζουν χρήματα. Βεβαιώσου ότι βρίσκεσαι κι εσύ μέσα στο γήπεδο και προσπαθείς να βάλεις γκολ.

3. Πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου

Οι απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις είναι μια άσκηση που θα αποκαλύψει πόση αυτοπεποίθηση έχεις σχετικά με τα χρήματα και αν μπορείς να τα διαχειριστείς σωστά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network