Σύγχρονη Ζωή : ΠΟΛΗ21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Το πρώτο Negroni Bar στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η τάση για αληθινά ιταλικά cocktails εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο και η Αθήνα δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει

Το πρώτο Negroni Bar στην Ελλάδα είναι γεγονός

Όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας από τις 6 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου σίγουρα θα ένιωσαν έναν ιταλικό αέρα να τυλίγει την πόλη.Το Caffe Torino by Martini, ένα Ιταλικό Aperitivo bar, άνοιξε τις πόρτες του στον πεζόδρομο της Σκουλενίου και με τη βοήθεια της ομάδας του Odori Vermuteria di Atene ταξίδεψαν τους επισκέπτες με μοναδικά cocktails, εντυπωσιακά πλατώ αλλαντικών και τυριών και ήχους ιταλικής μουσικής.

Το πρώτο Negroni Bar στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η συνάντηση της παρέας ορίστηκε για τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και πριν ακόμα φτάσουμε, η μελωδία από το «That’s Amore» μας οδηγούσε στο σωστό σημείο. Από το Caffe Torino απέπνεε η Ιταλική φινέτσα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Παραγγείλαμε το cocktail Ameritivo, του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου από το “Clumsies”, με Martini Riserva Speciale Bitter & Rubino, καφέ κρύας απόσταξης (coldbrew), λικέρ μαστίχας και Three Cents Tonic. Επίσης αγαπημένο της παρέας, το άκρως δροσιστικό Persephone Fizz με Martini Riserva Speciale Bitter & Ambrato και σαγκουίνι! Συνοδέψαμε τα cocktails μας με buffalo bresaola carpaccio με αλμυρή ρικότα, ξύσμα cured egg yolk και χειμερινή τρούφα, και με pulled chicken σε αφράτο brioche με Vermouth BBQ sauce & relish αγγούρι. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν πλατώ με ποικιλίες ιταλικών αλλαντικών και τυριών.

Το πρώτο Negroni Bar στην Ελλάδα είναι γεγονός

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το επισκεφτούν και μέχρι την επόμενη φορά που θα απολαύσουμε ένα άκρως Ιταλικό Aperitivo, όπως αυτό στο Caffe Torino, μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα το δικό μας Νegroni στο σπίτι με Martini Riserva Speciale Bitter και Rubino:

-Martini Negroni

-30ml Martini Riserva Speciale Rubino

-30ml Martini Riserva Speciale Bitter

-30ml Bombay Sapphire gin

Γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκαλιού.

Το Martini Riserva Bitter αποτελεί την καινούρια προσθήκη στην premium σειρά του Martini, μαζί με τα Martini Riserva Speciale Rubino & Ambrato.

Το Martini Riserva Speciale Bitter, αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό σπάνιων εξωτικών βοτάνων. Επίσης, όπως ενημερωθήκαμε, είναι το μοναδικό bitter που παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια, ώστε να αναδείξει τον ξεχωριστό γευστικό του χαρακτήρα.

Salute!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ

Best of network