Σύγχρονη Ζωή : ΠΟΛΗ11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Smile Concert: Μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο χαμόγελο

Συμμετέχουν: Βανδή, Κοκκίνου, Νίνο, Μαρτάκης, Goin’ Through και άλλοι

Smile Concert: Μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο χαμόγελο

Συμμετέχουν: Βανδή, Κοκκίνου, Νίνο, Μαρτάκης, Goin’ Through και άλλοι

Μια ξεχωριστή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. (Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης) για την ενίσχυση του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των 11 σπιτιών του συλλόγου.

Το Smile Concert φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση για να μη σβήσουν τα παιδικά χαμόγελα, που κάνουν τον κόσμο γύρω μας καλύτερο. Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Goin’Through, οι ΝΕΒΜΑ, η Ήβη Αδάμου, η Ελισάβετ Σπανού, ο Tus και ο OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη θα ενώσουν, αφιλοκερδώς, φωνές και νότες για να βοηθήσουν το σύλλογο, ο οποίος στα 16 χρόνια λειτουργίας του έχει γεμίσει χρώματα και όνειρα χιλιάδες παιδικές καρδιές.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ο.Α.Κ.Α. θα έχει στηθεί, από νωρίς το μεσημέρι, ένα χριστουγεννιάτικο – φιλανθρωπικό bazaar με την επιμέλεια και την υπογραφή της Δέσποινας Βανδή, ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές του, σε ειδικές τιμές, συμμετέχοντας στην ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου.

Ώρα προσέλευσης: 17:00
Προπώληση εισιτήριων: Metropolis, Public, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, στα γραφεία και τα σπίτια του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και online www.viva.gr. Την ημέρα της συναυλίας στα εκδοτήρια Ο.Α.Κ.Α.
Τιμές εισιτήριων: 10€ (αρένα) & 15€ (κερκίδα)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ