Πολλοί πιστεύουν πως η φέτα και τα άσπρα μαλακά τυριά περιέχουν περισσότερο ασβέστιο από τα υπόλοιπα. Είναι όντως έτσι; Ποια είδη τυριών αποτελούν τελικά την καλύτερη πηγή ασβεστίου;
Ασβέστιο στα τυριά: Τα λευκά και μαλακά ή τα σκληρά κίτρινα τυριά είναι καλύτερη πηγή ασβεστίου;
«Σίγουρα τα άσπρα μαλακά τυριά –φέτα, μυζήθρα, μοτσαρέλα- αποτελούν μια καλή επιλογή για ένα διαιτολόγιο με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζωικά λιπαρά», επισημαίνει ο διαιτολόγος-διατροφολόγος, Γρηγόρης Ρίσβας, MMedSci, και προσθέτει:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr