Υγεία : Fitness07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Το νέο workout που θα ξεκινήσει η Δούκισσα Νομικού

Πόσες φορές την εβδομάδα θα γυμνάζεται φέτος;

Δούκισσα Νομικού

Μετά τον ερχομό του 2019, η Δούκισσα Νομικού άρχισε να αποκαλύπτει έναν – έναν τους στόχους της και τις αλλαγές για τη νέα χρονιά. Αφού αποκάλυψε τους δύο πρωτους (δες εδώ τον πρώτο και εδώ τον δεύτερο), η Δούκισσα προχώρησε στον τρίτο που σχετίζεται να τη γυμναστική.

Η ίδια αποκάλυψε το είδος της γυμναστικής που ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα και δεν είναι άλλο από την aerial yoga. Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει σκοπό τη φετινή χρονιά να βάλει τη γυμναστική σε καθημερινή βάση στο πρόγραμμά της αφού σκοπεύει να γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα!

«Ο τρίτος είναι ο εξής: #Νο3 ~ Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; 🙈😅 Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω 😬🙊 Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω κ μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα, αναλυτικά.

Δούκισσα Νομικού: Η νέα ανάρτηση για τους στόχους του 2019: 

View this post on Instagram

Οι 10 στόχοι μου για το 2019🌟 Ο τρίτος είναι ο εξής: #Νο3 ~ Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; 🙈😅 Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω 😬🙊 Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω κ μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι 😊💪🐬

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Best of network