Υγεία04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Κυκλοφορούν ιώσεις; Αυτά τα 4 βότανα, βιταμίνες και μέταλλα θα σε προστατέψουν!

Αυτή την εποχή που κυκλοφορούν ιώσεις, προστάτεψε τον εαυτό σου με τη βοήθεια της φύσης.

6 τρόποι να υποχωρήσει ο πονόλαιμος και να νιώσεις άμεσα καλύτερα

Γύρω μας κυκλοφορούν ιώσεις και τα χαρτομάντιλα… έχουν την τιμητική τους! Χρησιμοποίησε τη δύναμη της φύσης, τα βότανα, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που θα σε προστατέψουν από το κρυολόγημα.

Εχινάκεια

Το βότανο Echinacea purpurea είναι διάσημο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες κατά του κρυολογήματος. Να θυμάσαι ότι η αποτελεσματικότητά της μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τη μορφή που θα τη λάβεις. Σε δύο μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από το Εθνικό Κέντρο Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Ιατρικής των ΗΠΑ διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος από την εχινάκεια όταν λαμβάνεται σε μορφή χυμού ή σε ακατέργαστο συνδυασμό ρίζας και βοτάνου. Τα συμπληρώματα θεωρούνται πιο αποτελεσματικά.

Ginseng

Αν και αυτό το ασιατικό βότανο λαμβάνεται κυρίως για την ενίσχυση της ενέργειας, την αντοχή και τη συνολική υγεία, ερευνητές έχουν αρχίσει να εξετάζουν την αποτελεσματικότητά του στην καταπολέμηση του κοινού κρυολογήματος. Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε από Καναδούς ερευνητές βρέθηκε ότι η λήψη ginseng καθημερινά μείωσε την ένταση και τη διάρκεια των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, ενώ φαίνεται ότι απέτρεπε και το κρυολόγημα.

Δες τη συνέχεια στο shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ

Best of network