Follow us

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

ζωδια unsplash

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Δίας είναι στο ζώδιό σου και σε στηρίζει. Εξερευνάς νέους στόχους, ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία, οι ιδέες σου πολλαπλασιάζονται. Κάνεις εποικοδομητικές επαφές. Δες πώς μπορούν να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Αφροδίτη και Ήλιος ευνοούν τους έρωτές σου. Από τις 12 απελευθερώνεσαι, φλερτάρεις, ανοίγεσαι και κάνεις διάλογο. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Απόφυγε την κτητικότητα και πρόσεξε ποιον εμπιστεύεσαι, μην μπλέκεις έρωτα με χρήμα, γιατί στο τέλος θα νιώσεις αδικημένη. Αν είσαι μόνη, περιτριγυρίζεσαι από φίλους, γνωστούς και κάνεις νέες γνωριμίες. Ο οικονομικός τομέας θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, καθώς ο Άρης στις αρχές του μήνα σχηματίζει σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο. Περιόρισε την καταναλωτική σου δράση, γιατί μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες και να βγεις εκτεθειμένη.

ΤΙΡ: Απόφυγε την ταχύτητα και τη βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ξεχνάς τις δυσκολίες του παρελθόντος. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί σε ενδοσκόπηση. Η σύνοδός του με τον Άρη σε ξεσηκώνει για επανάσταση, ρισκάρεις, ενώ το τετράγωνο Άρη/Κρόνου σε τιμωρεί. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις το παρόν, να κοιτάξεις μπροστά και να βρεις τις ισορροπίες σου. Με τον Ήλιο, διεκδικείς τις συναισθηματικές σου προσμονές. Με την Αφροδίτη, από τις 12, μπορεί να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν ή μπορεί να νιώσεις νοσταλγία, αλλά και την ανάγκη να ζήσεις την οικογενειακή θαλπωρή. Ο Άρης, από τις 20, σε τονώνει, σου δίνει σωματική και ψυχολογική ενέργεια αλλά και επιθετικότητα. Μπορεί να μπεις σε οικονομικής φύσης περιπέτειες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Απόφυγε τον καταναλωτισμό. Επαγγελματικά, αν δεν είσαι ικανοποιημένη, δες το ενδεχόμενο αλλαγής.

Tip: Προσοχή σε εντάσεις, ατυχήματα, βιασύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Πρέπει να αλλάξεις τις ιδέες σου, να προσαρμοστείς σε άλλους ρυθμούς. Είναι η στιγμή να κάνεις μια στάση για να ανανεωθείς. Ο Ερμής σε κάνει λογική. Κάποιες καθυστερήσεις είναι πιθανές στη δουλειά, τα σχέδιά σου μεταφέρονται για αργότερα. Τελείωνε με ό,τι σε πιέζει, βρες τις ισορροπίες σου. Θυμήσου ότι πρέπει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Είσαι αποδυναμωμένη, ψυχολογικά και σωματικά, και θέλεις να τα πετάξεις όλα από πάνω σου, να μην έχεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και σε περιορίζουν. Μπορεί να κρατάς αποστάσεις από κάποιους ανθρώπους ή ομάδες. Χαλάρωσε ως τις 20, γιατί μετά σε περιμένουν πολλά. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και θα μείνει πολλούς μήνες. Η ένταση στη ζωή σου ανεβαίνει. Προς το τέλος του μήνα ένας χωρισμός από μια σχέση του καλοκαιριού είναι πιθανός.

Τip: Βάλε προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έχεις ανάγκη την αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις τι τύπου αλλαγή θέλεις. Ο Ποσειδώνας σου δίνει την ανάγκη να σκεφτείς. Ο Άρης σε κάνει παρορμητική. Τις πρώτες μέρες του μήνα υπάρχει βιασύνη, έντονη δράση και επιπολαιότητα. Προσοχή στα ατυχήματα και ειδικότερα αν κάνεις σπορ. Μπορείς να πετύχεις πράγματα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις προκαταλήψεις και τις έμμονες ιδέες. Πάρε τον χρόνο σου, κάνε αποδράσεις και θα αισθανθείς καλύτερα. Μη βγάζεις πράγματα που έχεις μέσα σου προς τα έξω, γιατί μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Η Αφροδίτη σου επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις και ευχάριστες συναισθηματικές εμπειρίες στα μέσα του μήνα. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί, μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται. Φόρτισε τις μπαταρίες σου, γιατί τα πράγματα δυσκολεύουν από τις 20. Η νέα Σελήνη στις 27 σου περιορίζει την ενέργεια.

Τip: Φιλοσόφησε τις καταστάσεις.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ