Αστρολογία : Αστρικά Tips13 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2019

Γυμναστική και ζώδια: Μάθε ποιο είναι το ιδανικό για εσένα workout

Ποιο είδος θα σε ενθουσίαζε περισσότερο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου;

Ιχθύες - Βikram yoga

Λάτρεις του διαλογισμού, αλλά και πνευματώδεις, οι γυναίκες ιχθείς μοιάζουν να βρίσκουν όλα όσα ψάχνουν στη yoga, μιας και συνδυάζει σωματική με πνευματική άσκηση. Προτίμησε το συγκεκριμένο είδος, μιας και πραγματοποιείται σε αίθουσα με ανεβασμένη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η προπόνηση να απαλλάξει γρήγορα και άμεσα από δυσάρεστες τοξίνες!

Κριός - Home workout

Άκρως ανεξάρτητοι, και χωρίς να θέλουν κάποιον να τους καθοδηγεί, οι Κριοί τείνουν να νιώθουν πως αποδίδουν καλύτερα όταν λειτουργούν στο χώρο τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.  Μπες λοιπόν στο διαδίκτυο και βρες ένα video το ιδανικό video με το κατάλληλο workout και για εσένα!

Ταύρος - P90X

Η δυναμικότητα του ταύρου, η επιμονή για την επίτευξη των στόχων του αλλά και η τάση του να μην τα εγκαταλείπει εύκολα, καθιστούν το είδος αυτό εκγύμνασης ένα από τα πιο ιδανικά, λόγω της σκληρής προπόνησης που απαιτεί αλλά και το εξαιρετικό αποτέλεσμα που μπορεί να δει κανείς, ύστερα από την επίπονη αυτή προσπάθεια!

Δίδυμοι - Ζumba

Φύσει κοινωνικά άτομα, αλλά και από εκείνους που τους αρέσει να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, οι δίδυμοι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο προορισμό από έναν ομαδικό, αλλά ταυτόχρονα και διασκεδαστικό, τρόπο εκγύμνασης! Η zumba, αναμφίβολα, αποτελεί μία από τις ιδανικότερες επιλογές!

Καρκίνος - Purre barre

Πολυσχιδείς και εκρηκτικές προσωπικότητες, οι καρκίνοι χρειάζονται μία προπόνηση που αφενός να δοκιμάζει τις αντοχές τους, αφετέρου, να τους παρέχει πολύ διαλογιστική χαλάρωση. Το είδος αυτό της γυμναστικής μοιάζει να περιέχει όλα όσα ψάχνουν!

Λέων - Άρση βαρών

Όπως ακριβώς και τα ζώα που εκπροσωπούν το ζώδιό τους, οι λέοντες είναι ισχυροί, ποθούν εξουσία και επιθυμούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Η άρση βαρών δείχνει να είναι ένα από τα χόμπι που περιέχουν όλα αυτά τα δυναμικά χαρακτηριστικά, που θα μπορούσαν να κάνουν το ζώδιο αυτό να μην βαρεθεί.

Παρθένος - Τai Chi

Είναι σκεπτικοί και δίνουν μεγάλο χώρο στη ζωή τους για να καλλιεργήσουν τη σκέψη και την κριτική τους γνώμη. Ένας συνδυασμός σωματικής, αλλά και πνευματικής ενδυνάμωσης, μοιάζει πράγματι ιδανικός. Το tai chi είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για εσένα.

Ζυγός - Κυκλικό πρόγραμμα γυμναστηρίου

Γνωστοί για την προσπάθειά τους να διατηρούν την ισορροπία στη ζωή τους, αλλά και όντας άτομα που αγαπούν τη ρουτίνα, οι ζυγοί θα λάτρευαν σίγουρα ένα πρόγραμμα που είναι ολοκληρωμένο, σου προσφέρει μίας καλής ποιότητας προπόνηση, όχι όμως σε εξαντλητικούς ρυθμούς, και επαναλαμβάνεται. Ένα αντίστοιχο πρόγραμμα στο γυμναστήριο μοιάζει να είναι η ιδανική λύση γι' αυτούς!

Σκορπιός - Βoxing

Ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από την ένταση του χαρακτήρα του. Ένα είδος εκγύμνασης, που θα του εξασφαλίζει την εκτόνωση της έντασης και των νεύρων του, φαίνεται να είναι η ιδανική λύση. Τι καλύτερο λοιπόν από το boxing;

Τοξότης - Υoga γέλιου

Ως τοξότης μάλλον είσαι ένα από τα πιο αισιόδοξα και χαμογελαστά άτομα. Το συγκεκριμένο είδος άσκησης λοιπόν, ταιριάζει απόλυτα με το χαρωπό προφίλ σου, μιας και το είδος αυτό της yoga σε παροτρύνει να χαμογελάς ακόμα περισσότερο!

Αιγόκερως - Μαραθώνιος

Αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα: χρειάζεσαι ένα είδος άσκησης που να σου δίνει την ευκαιρία να χτίσεις ένα μακρόπνοο σχέδιο προπόνησης, προκειμένου να κατορθώσεις να πετύχεις τους στόχους ενός αθλήματος που χρειάζεται τακτική, υπομονή και επιμονή. Οι μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σου δεν σου επιτρέπουν να καταπιαστείς με κάτι λιγότερο και να μην βαρεθείς άμεσα!

Υδροχόος - Pole Dancing

Οι Υδροχόοι δεν θέλουν να αισθάνονται περιορισμένοι και καταπιεσμένοι στις κινήσεις τους. Έτσι, όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων τους παρέχει ένα χόμπι, όσο πιο δημιουργικό και εκκεντρικό στα μάτια τους ένα είδος εκγύμνασης, τόσο πιο πολύ τους εκστασιάζει! Το pole dancing είναι ένα από τα χόμπι που μπορεί να ανταποκριθεί απόλυτα στις προσδοκίες τους!

Το καλοκαίρι είναι πλέον μία ανάσα μακριά μας και η στιγμή για την εκγύμνασή σου δεν παίρνει άλλη αναβολή -πώς άλλωστε θα κάνεις τις εξορμήσεις σου στις παραλίες, υπερήφανη για το αποτέλεσμα; Πάνω στην προσπάθειά σου να γυμναστείς, δεν είναι μία ούτε δύο οι φορές ωστόσο, που καταπιάστηκες με ένα χόμπι που τελικά αντιλήφθηκες πως δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα και τις προτιμήσεις σου. Όσο ιδανικό και αν έμοιαζε αρχικά.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια της επιλογής σου για το ξεκίνημα ενός νέου χόμπι που θα σου προσφέρει το σώμα των ονείρων σου και παράλληλα, θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον σου ζωντανό; Πολλά, ωστόσο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, αλλά και τα είδη γυμναστικής που ταιριάζουν περισσότερο στο attitude τους, προκειμένου να ξεκινήσεις την προσπάθεια άμεσα, και να μην τα παρατήσεις. Τσέκαρε το ζώδιο σου τώρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network