Αστρολογία : Αστρικά Tips17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Πώς να τον κερδίσω; Ο κατάλληλος τρόπος ανάλογα με το ζώδιό του

Να παίξεις το παιχνίδι της αναμονής ή όχι; Ποια ζώδια αντέχουν την ερωτική αναμονή;

πώς να τον κερδίσω

Υπάρχουν άνθρωποι που αν ανοιχτείς μαζί τους με την πρώτη, θα χάσεις το παιχνίδι και θα σου μείνει μόνο η μια βραδιά. Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να μπεις στο δύσκολο παιχνίδι της αναμονής;

Ποια είναι η ιδανική ηλικία γάμου ανάλογα με το ζώδιό σου

Δεν υπάρχει ισοτιμία στον έρωτα. Πάντα κάποιος από τους δυο δοκιμάζεται και συνήθως είναι αυτός που τα δίνει όλα. Οι γυναίκες υποφέρουν περισσότερο γιατί επενδύουν συναισθηματικά, κάτι που οι άντρες μάλλον αποφεύγουν. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ο πιο ερωτευμένος βιώνει πιο επίπονα τον έρωτα.

Ερωτική Απογοήτευση | Πώς αντιδρούν σε αυτήν όλα τα ζώδια;

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος-Σκορπιός-Ιχθύς) δοκιμάζονται περισσότερο γιατί είναι ανασφαλείς και ευαίσθητοι. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός-Λέοντας-Τοξότης) είναι παρορμητικοί και ανυπόμονοι και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος-Ζυγός-Υδροχόος) φέρνουν τα πράγματα στα μέτρα τους με τους κατάλληλους ελιγμούς. Τα ζώδια της γης (Ταύρος-Παρθένος-Αιγόκερως) τα αντιμετωπίζουν όλα βάσει της λογικής τους.

Πώς να τον κερδίσω;  Ποια ζώδια όμως αντέχουν την ερωτική αναμονή;

Πώς να κατακτήσω έναν Κριό; 

Ο Κριός δεν αντέχει την αναμονή. Είναι παρορμητικός, αυθόρμητος, ασυγκράτητος. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην περιμένει. Είναι συνεπής αλλά όχι διακριτικός. Παραβιάζει κάθε κώδικα προκειμένου να βρει τι κρύβεται πίσω από την αναμονή. Δεν αντέχει, το πάθος και η ορμή τον συνεπαίρνουν.

Πώς να κατακτήσω έναν Ταύρο; 

Ο Ταύρος αντέχει την αναμονή και συχνά την υποβάλλει και ο ίδιος. Είναι δυνατός παίχτης, μπορεί να κάνει τον άλλο να φλέγεται από επιθυμία. Δύσκολα κάνει κινήσεις, θα πρέπει να νιώσει ασφαλής. Ακόμα και αν καίγεται από πόθο, το πείσμα και ο εγωισμός του θα του δώσουν τη δύναμη να αντισταθεί. Είναι ψύχραιμος, λογικός, ρεαλιστής αλλά και ξεροκέφαλος. Αν, ειδικότερα κατά το παρελθόν, έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες και έχει πάρει τα μαθήματά του, θα προχωράει τόσο αργά στη σχέση, που θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή.

Πώς να κατακτήσω έναν Δίδυμο; 

Ο Δίδυμος δεν αντέχει λεπτό την αναμονή. Θα κινηθεί όταν βλέπει πως τα πράγματα είναι οριακά. Βέβαια, ο ίδιος, μπορεί να στήσει τους άλλους ώρες ατελείωτες. Δεν θα προλάβει κανείς να διαμαρτυρηθεί καθότι θα έχει βρει την καλύτερη δικαιολογία. Γνωρίζει καλά την τέχνη του έρωτα, είναι πανέξυπνος. Τουμπάρει τις καταστάσεις όπως τον βολεύουν.

Πώς να κατακτήσω έναν Καρκίνο;  

Ο Καρκίνος δεν αντέχει την αναμονή, δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Αρχίζει να γκρινιάζει, το συζητάει ενώ μπορεί και να πάθει μίνι κατάθλιψη. Φοβάται τη χασούρα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, κλείνεται στο καβούκι του και ορκίζεται στον εαυτό του πως δεν θα του επιτρέψει να ξαναζήσει τέτοια εμπειρία. Είναι ερωτικός και παρορμητικός. Ασχολείται με τις εσωτερικές του ανάγκες και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ