Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από 7 – 18 Ιουλίου | Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Πώς θα σε επηρεάσει; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου

Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, του λόγου, των ταξιδιών, της οδήγησης, των διαπραγματεύσεων, του εμπορίου, των διανοητικών λειτουργιών ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, αρχικά στο Λέοντα και στη συνέχεια στον Καρκίνο, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε τις επόμενες μέρες. Ο Ερμής στο Λέοντα είναι φαφλατάς, δεν έχει σωστή κρίση, παθιάζεται στο λόγο, είναι ηθοποιός, καλλιτέχνης.

Ερμής στον Λέοντα από 27 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου | Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου

Ζώδια Ιούλιος 2019 | Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Με τον ανάδρομο Ερμή, οι ρυθμοί πέφτουν, κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική για να δούμε τα κακώς κείμενα της ζωής μας. Ο παρορμητισμός μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Καλό θα ήταν να μην πάρουμε αποφάσεις αυτό το διάστημα, να δούμε το παρελθόν και να πράξουμε αντικειμενικά στο μέλλον βλέποντας παλαιότερα λάθη μας. Ας είμαστε προσεχτικοί στα λόγια και τη συμπεριφορά για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και ρήξεις.

Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα από 7 – 18 Ιουλίου | Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα θα έρθεις αντιμέτωπη με παλαιότερες καταστάσεις σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα προκειμένου να τα διευθετήσεις. Θέλεις να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με τα παιδιά σου, αν έχεις. Θα αναλογιστείς για την ερωτική σου ζωή, ποια είναι η κατάστασή σου και πως θα προχωρήσεις στο μέλλον. Μια παλιά αγάπη μπορεί να γυρίσει και θα χρειαστεί να κάνεις επιλογές. Επανασυνδέσεις ευνοούνται αν το θες. Αν είσαι προβληματισμένη, πάρε αποφάσεις τον επόμενο μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα έρχονται σε πρώτο πλάνο θέματα σπιτιού και οικογένειας που θα σε προβληματίσουν. Μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο πρόσωπο και αυτό θα σε πιέσει ψυχολογικά. Οι οικογενειακές υποθέσεις θα σε ζορίσουν και θα πρέπει να προσπαθήσεις για να τις ξεπεράσεις. Μείνε ψύχραιμη και λογική και απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις. Μπορεί να ασχοληθείς με την πατρική σου οικογένεια, τις ρίζες σου, το παρελθόν σου, τι σου πρόσφερε, τι σε τραυμάτισε, τι ανέκοψε την πορεία σου, τι σου προκαλεί φόβο και ανασφάλεια. Μπορεί να αναθεωρήσεις αποφάσεις για την ακίνητη περιουσία σου ή να επιστρέψεις στο πατρικό σου ή μπορεί πάλι να επιστρέψει κάποιο οικείο πρόσωπο που ζούσε μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σου και να δημιουργήσει μια ανασφάλεια. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις, να αποφύγεις το άγχος και τη νευρικότητα που οδηγούν σε λάθη και απροσεξία στην οδήγηση όταν μετακινείσαι ή ταξιδεύεις. Διάφορες αναποδιές θα σε ταλαιπωρήσουν. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τις αποφάσεις σου όταν συναντάς εμπόδια που δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις όσο και αν πιστεύεις πως οι άλλοι δεν σε κατανοούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα μπορεί να αισθανθείς φόβο και ανασφάλεια για τα οικονομικά σου. Ίσως να έχεις κάνει πολλά έξοδα το προηγούμενο διάστημα και να πρέπει τώρα να μαζευτείς, να περιοριστείς και να κόψεις κάθε τι περιττό. Θα πρέπει να προγραμματιστείς και να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου. Μπορεί να ανακαλύψεις τους λόγους και τα απωθημένα της οικονομικής ή συναισθηματικής σου ανασφάλειας. Μπορεί να έχεις απρόβλεπτα έξοδα ή καθυστερήσεις σε ποσά που σου οφείλουν, απόφυγε τις αγορές.

ΛΕΩΝ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Ανατροπές και πιέσεις θα υποστούν σχέσεις και συνεργασίες. Τίποτα δεν θα προχωράει όπως επιθυμείς. Δες στενά τις σχέσεις σου με τους άλλους, δες τα λάθη που έχεις κάνει. Μπορεί να νιώσεις μια νευρικότητα, μια κυκλοθυμία και να προκληθούν εντάσεις. Απόφυγε συμφωνίες και σοβαρές συζητήσεις. Επιστροφή προσώπων από το παρελθόν είναι πιθανή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα θα αγχωθείς κυρίως για επαγγελματικά θέματα. Θα κυριαρχούν ανασφάλεια και αμφισβητήσεις στη ζωή σου. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές είτε στη στάση σου είτε στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Διάφορα απρόοπτα γεγονότα θα δημιουργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας. Κάνε τις σωστές ενέργειες, μια ενδοσκόπηση ίσως για να βρεις τη ρίζα του κακού. Συνειδητοποίησε τα λάθη σου για να αποφύγεις να τα ξανακάνεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να σε βλάψει, απόφυγε τα κουτσομπολιά και τα σχόλια και μην εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου στον οποιοδήποτε θα μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί. Απομονώσου και οργάνωσε τις σκέψεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα θα επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, θα σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου. Φίλοι και συλλογικοί χώροι θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα, θα κάνεις νέες γνωριμίες με αξιόλογα πρόσωπα. Προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις με φιλικά πρόσωπα. Θα συνειδητοποιήσεις ποιοι αξίζει να βρίσκονται δίπλα σου και ποιοι δρουν εις βάρος σου και σε ρουφάνε συναισθηματικά. Μοιραία θα κάνεις αναθεωρήσεις σχέσεων και στόχων. Κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να επιστρέψει από το παρελθόν ή μπορεί να βάλεις σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο που είχες εγκαταλείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα φέρνει προβληματισμούς και ασάφεια στην καριέρα. Μπορεί να πιεστείς στον επαγγελματικό χώρο και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, μην βιαστείς να κινηθείς και ρίξε τους τόνους για να αποφύγεις καβγάδες ή μια ρήξη. Θέλεις να αναγνωριστείς, να καταξιωθείς. Είναι καλό διάστημα να δεις ποιες είναι οι δυνατότητές σου, ποιες οι αδυναμίες σου που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Διάφορα εμπόδια θα σε εκνευρίσουν, θα υπάρξουν ανακατατάξεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Μην εκθέτεις τα σχέδιά σου και απόφυγε νέα ξεκινήματα. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια δουλειά από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα θα έχεις φαντασία, νέες ιδέες, θα κάνεις όνειρα για το μέλλον. Όλα αυτά θα γίνονται αργά καθώς η επικοινωνία δεν ευνοείται. Θέλεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, να κάνεις αλλαγές, δραστικές κινήσεις, να ξεκινήσεις από την αρχή. Θα κάνεις μια ενδοσκόπηση για να απαλλαχτείς από πράγματα που σε βυθίζουν και δεν οδηγούν πουθενά. Ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα ή θέματα με το εξωτερικό ή μακρινούς συγγενείς μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Κάποια σχέδιά σου μπορεί να καθυστερήσουν να εξελιχτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες, περιουσιακά, θέματα δημοσίου. Μπορεί να πιεστείς από οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να κλείσεις για να μην αγχώνεσαι. Κάποια έκτακτα έξοδα ή κληρονομικά ζητήματα ή οικονομικά συντρόφου μπορεί να σε προβληματίσουν. Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να αποφύγεις το ρίσκο. Αναθεώρησε τη στάση σου για να απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει με το οποίο συνδεόσουν σεξουαλικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Μπορεί να δεχτείς ξαφνικά μια πρόταση για δουλειά. Προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Αναβολές σε ραντεβού, προβλήματα σε επικοινωνία και συμφωνίες είναι πιθανά. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις εντάσεις στη σχέση σου. Κάποια προβλήματα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να φέρουν μια απομυθοποίηση για το ταίρι σου. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, είναι επίσης πιθανές.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Η διάθεσή σου δεν είναι καλή, οι πολλές υποχρεώσεις σε κουράζουν σωματικά και πνευματικά. Το στρες και το άγχος σε φορτίζουν. Προσπάθησε να δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα και να δεις τι πήγε στραβά στις προσπάθειές σου, γιατί δεν υπήρξε αναγνώριση στις θυσίες σου. Μπορεί να εισπράττεις αδιαφορία και αυτό να σε αγχώνει, να σε κάνει νευρική, να σε απογοητεύει. Ανατροπές και εμπόδια σε καθημερινά σχέδια και εργασία είναι πιθανά. Μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός και κάποιοι να σε υποτιμούν. Κοίτα τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια δουλειά από το παρελθόν αλλά δες το καλύτερα τον επόμενο μήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network