Follow us

Άρης στον Καρκίνο από 16 Μαΐου έως 1η Ιουλίου | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Άρη στον Καρκίνο;

Woman looking at the view from train

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, της επιθετικότητας, των αντοχών περνάει στο ζώδιο της πτώσης του στον Καρκίνο.

Ο Άρης στον Καρκίνο είναι αυθόρμητος και έχει σαν κίνητρο το συναίσθημα. Δεν έχει υπομονή και καρτερικότητα, είναι μελαγχολικός με εναλλαγές διαθέσεων, κινείται από ένστικτο, δεν έχει αυτοέλεγχο, γκρινιάζει, είναι δικτατορικός και επιθετικός με οικεία πρόσωπα. Δρα υπόγεια, ύπουλα και είναι εσωστρεφής. Εδώ το σεξ συνδέεται με την ασφάλεια και ενεργούμε συναισθηματικά για να νιώσουμε ασφαλείς στις σχέσεις μας. Ψάχνουμε το συναίσθημα μέσα από το σεξ και γινόμαστε απαιτητικοί για να λάβουμε επιβεβαίωση.

Αφροδίτη στον Ταύρο από 15/5 έως 8/6 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Άρη στον Καρκίνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση. Προσοχή θα χρειαστεί η σχέση σου με οικεία πρόσωπα καθώς μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και εντάσεις. Κάποιες διαφωνίες μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις αποστάσεις από σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν. Οι ενέργειές σου καθοδηγούνται από το ένστικτο. Είναι μια περίοδος πιέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο μπορείς να στηριχτείς στο διάλογο για να λύσεις θέματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία είναι στα ύψη και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Κάνε σχέδια για το μέλλον. Νέες γνωριμίες ευνοούνται. Μπορεί να ξεκινήσεις μια συνεργασία αυτό το διάστημα. Η ανυπομονησία κυριαρχεί. Προσοχή στην επικοινωνία με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, απόφυγε σε κάθε περίπτωση την αδιάλλακτη συμπεριφορά. Εκφράζεσαι τολμηρά και η φαντασία σου παίρνει φωτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες για κέρδος αλλά να υπάρξουν και απρόβλεπτα έξοδα. Μπορεί να υπάρξουν σπατάλες, διαχειρίσου με σύνεση τα χρήματά σου. Σε κάθε περίπτωση αναζητάς την υλική ασφάλεια. Η κτητικότητα είναι αυξημένη και θα πρέπει να αποφύγεις σκηνές ζήλιας. Απόλαυσε αισθησιακές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, επαγγελματικά ή προσωπικά. Προσπάθησε να μην κάνεις άσκοπες κινήσεις. Βάλε προτεραιότητες και μην αναλώνεσαι άσκοπα. Το μέτρο είναι απαραίτητο για να μην εξουθενώσεις τον εαυτό σου. Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Προσοχή στις συγκρούσεις και τις απερίσκεπτες ενέργειες. Θα είσαι δυναμική αλλά και θυμωμένη ή ανταγωνιστική. Ο ενθουσιασμός σου για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου μπορεί να οδηγήσει σε έπαρση.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Καρκίνο θα θέλεις για λίγο να απομονωθείς για να δεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και να οργανώσεις τα βήματά σου. Χαλάρωσε για να δεις πιο καθαρά τα πράγματα, ξεκουράσου και προγραμμάτισε τις διακοπές σου. Κόψε τις γέφυρες με το παρελθόν αν αυτό είναι απαραίτητο. Αυτό το διάστημα μπορεί να κινηθείς μυστικά ή να δουλέψεις μόνη. Κυριαρχεί η μυστικοπάθεια ή μπορεί να έχεις μια μυστική ερωτική ή σεξουαλική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έχεις ανάγκη να βρεθείς με φίλους, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να κάνεις νέες γνωριμίες. Προώθησε τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να ηγηθείς μιας ομάδας ή μιας οργάνωσης παίρνοντας πρωτοβουλίες. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Προσοχή στις διαμάχες με φιλικά πρόσωπα. Οι στόχοι σου προωθούνται μέσα από ομαδικές προσπάθειες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και διεκδικείς μια καλύτερη θέση. Αν είσαι άνεργη, θα καταφέρεις να βρεις μια μόνιμη θέση. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους σου και για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Προσοχή στις συγκρούσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μετρίασε τη φιλοδοξία σου δίνοντας προσοχή και στους άλλους. Έχεις έντονη επιθυμία για φήμη και κύρος. Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και τις εκτελείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο πραγματοποιείς τα όνειρά σου, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να επισημοποιήσεις μια σχέση ή μπορεί να θελήσεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου παίρνοντας ένα πτυχίο ή κάνοντας ένα μεταπτυχιακό. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε κάνει να δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά. Αγωνίζεσαι για τα οράματά σου και αναζητάς την περιπέτεια. Μια γνωριμία με άτομο άλλης κουλτούρας ή από το εξωτερικό είναι πιθανή. Προσοχή στην ανυπομονησία και τις επιθετικές απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά. Θα χρειαστεί να δεις χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, να τα ρυθμίσεις για να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Ρύθμισε τυχόν διαφορές ενός κοινού ταμείου αποφεύγοντας την παρορμητικότητα και την απερισκεψία. Ερωτικά, μπορεί να γυρίσεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή να δημιουργήσεις μια νέα παθιασμένη σχέση. Είναι μια περίοδος συναισθηματικής και σεξουαλικής αναγέννησης. Προσοχή θα χρειαστούν οι μόνιμες σχέσεις σου. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Εντάσεις που σιγοβράζουν εδώ και καιρό βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια. Το κλίμα είναι οξύθυμο και προσπαθείς να συμβιβαστείς. Αν η σχέση είναι προβληματική, ένας χωρισμός είναι πιθανός καθώς οι διαφωνίες και η διχόνοια θα είναι έντονα. Το ταίρι σου δεν θα μπορεί να ανεχτεί άλλο τις καταστάσεις . Αν είσαι μόνη, μπορεί μια νέα γνωριμία να τραβήξει την προσοχή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο, ασχολείσαι με εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Μπορείς αυτό το διάστημα να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση και καλύτερα χρήματα. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους καθώς μπορεί να είσαι ανυπόμονη και πιεστική. Μεγάλος φόρτος εργασίας μπορεί να σε αγχώσει. Ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον θα κάνει την ώρα να περνά πιο ευχάριστα. Στη σχέση σου, μπορεί να κάνεις σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο θα είσαι πολύ δημιουργική και θα κερδίσεις χρήματα μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου. Η απόκτηση ενός παιδιού είναι πιθανή. Το πάθος κυριαρχεί και διεκδικείς έντονα ότι επιθυμείς. Η σεξουαλικότητα είναι ισχυρή, φλερτάρεις, παίζεις, διασκεδάζεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ