Άρης στον Λέοντα από 2 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Άρης στον Λέοντα από 2 Ιουλίου

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της αντοχής περνάει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. 

Ο Άρης στο Λέοντα θέλει να υπερέχει, είναι εγωιστής, επιθετικός, επιβάλλεται ερωτικά, έχει φαντασία και θέληση, αυτοερωτεύεται. Με τον Άρη στο Λέοντα βάζουμε ψηλούς στόχους και θέλουμε να τους πετύχουμε, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Υποκινούμαστε από πάθος, είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ρισκάρουν. Ο δυναμισμός μπορεί να μας κάνει αυταρχικούς. Η σεξουαλικότητα είναι στα ύψη και στις σχέσεις θέλουμε να είμαστε οι αρχηγοί. Το σεξ είναι σημαντικό στη σχέση, θέλουμε να τραβάμε την προσοχή, είναι προέκταση του εγώ μας. 

Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου

Ζώδια Ιούλιος 2019 | Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Άρης στον Λέοντα από 2 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου |  Πως θα επηρεάσει ο Άρης στο Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα έχεις διάθεση για ρίσκο, το πάθος κυριαρχεί. Φλερτάρεις και διεκδικείς αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Η δημιουργικότητα και οι νέες ιδέες σε βοηθάνε να προωθήσεις τα σχέδιά σου και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο αφού πετυχαίνεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα, κάνεις νέες γνωριμίες, διασκεδάζεις και καλοπερνάς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή κάποιες εργασίες στο χώρο του σπιτιού. Αγοραπωλησίες και χωροταξικές αλλαγές ευνοούνται. Προσοχή στις εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Ρίξε τους τόνους σου και προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις όποιες διαφωνίες προκύψουν με οικεία πρόσωπα. Κάποια γεγονότα προκαλούν αναβρασμό. Προσοχή και σε βλάβες στο σπίτι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Όλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Κάνεις τα πάντα για να περάσεις καλά. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, όπως και μεταφορικό μέσο, συμφωνίες, έγγραφα  θα σε απασχολήσουν και ίσως κάποιος ζητήσει τη βοήθειά σου. Έχεις διάθεση να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Μην πιστέψεις όμως πως τα ξέρεις όλα γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις. Η νευρικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικά λόγια που μπορεί να μετανιώσεις. Προσοχή στις κινήσεις σου, στις μετακινήσεις και το αυτοκίνητό σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε σχέση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Έχεις πολλά έξοδα ή προκύπτουν έξοδα από το πουθενά. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις μια αγορά. Σκέψου πως θα μπορούσες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην δανείζεις και απόφυγε τις σπατάλες καθώς θέλεις να περάσεις καλά και ίσως ρισκάρεις λίγο παραπάνω. 

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια και ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Γοητεύεις, μαγνητίζεις και έχεις εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Παίρνεις αποφάσεις για τις σχέσεις σου και θέλεις να ασχοληθείς με νέα πράγματα, πιο δημιουργικά. Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου, παίρνεις πρωτοβουλίες και πρωταγωνιστείς. Επιδιώκεις αλλαγές, κυνηγάς στόχους και διεκδικείς όσα σου αξίζουν και σε γεμίζουν. Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Είσαι συγκεντρωτική και πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε δραστηριότητα. Πρόσεχε μην εξαντληθείς, πρόσεχε τις εντάσεις και τις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς μπορεί να συμβούν ξαφνικές αλλαγές. Θέματα παιδιών, δημιουργικότητας και έρωτα ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα μπορεί να ζήσεις καταστάσεις που θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς καθώς κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι μπορεί να μην είναι αντάξια των προσδοκιών σου. Απόφυγε τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο. Μείνε μακριά από κάθε κατάσταση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Αυτό το διάστημα μπορεί να νιώσεις μια εξάντληση, ψυχική και σωματική. Είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και θα πρέπει να αναδιοργανωθείς. Μπορεί να απογοητευτείς ή μπορεί να προετοιμάζεσαι για κάτι μυστικό ή για ξεκινήματα που θα γίνουν αργότερα. Έχεις εσωτερική δύναμη και θα μπορέσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, να κάνεις έναν απολογισμό και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα ασχολείσαι με τους φίλους, τις ομάδες και την κοινωνικότητα. Συναντάς φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν και ξεκινάς νέες δραστηριότητες που σου φέρνουν κέρδος. Κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που έχεις τα ίδια πιστεύω και μπορεί μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Δεν αισθάνεσαι μοναξιά καθώς βρίσκεσαι στο επίκεντρο της παρέας και αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση. Έχεις πολλά καλέσματα και προτάσεις και κινείσαι δυναμικά για να κατακτήσεις τα σχέδιά σου. Προσοχή στις κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα ασχολείσαι με την καριέρα. Η αξία σου αναγνωρίζεται και καταφέρνεις ότι αναλαμβάνεις με την εύνοια ανωτέρων προσώπων. Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου και μπορεί να κάνεις νέα ξεκινήματα. Βάζεις μεγάλους στόχους και τους κατακτάς. Θέλεις να εξελιχτείς αλλά θα πρέπει να προσέχεις τις εντάσεις σε σχέσεις με συναδέλφους καθώς η απολυτότητά σου μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, ανακατατάξεις και παρεξηγήσεις στη δουλειά σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα σε απασχολούν τα ταξίδια, οι σπουδές, οι διαπραγματεύσεις, μακρινά συγγενικά πρόσωπα και νομικά ζητήματα. Νέες δραστηριότητες μπορεί να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου. Ένα όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί ή μπορεί να ταξιδέψεις σε ένα προορισμό που ονειρευόσουν. Η ανάγκη σου για γνώση, εμπειρίες  και περιπέτεια είναι μεγάλη. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα και τρόπο σκέψης ή από το εξωτερικό ή με διαφορά ηλικίας. Αλλάζεις στόχους, σχέδια, πιστεύω και βρίσκεις την αισιοδοξία μέσα σου. Διανύεις μια επεκτατική περίοδο με νέες ευκαιρίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά, φορολογικά. Θέλεις να βάλεις μια τάξη, μη δανείζεις, μη δανείζεσαι. Προσπάθησε να κλείσεις τρύπες για να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς.  Η λίμπιντο είναι ανεβασμένη και ζεις το πάθος. Βρίσκεις διέξοδο στον έρωτα. Προσοχή στη ζήλια και στην τάση σου να ελέγχεις τους άλλους. Ξεσπάσματα και κόντρες για να επιβληθείς είναι πιθανά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζονται σχέσεις και συνεργασίες. Οι σχέσεις σου είναι προτεραιότητα και αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να επεκτείνεις την εργασία σου. Βάζεις βάσεις για σχέσεις ζωής σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και κάνεις μεγάλες αλλαγές στις σταθερές σου σχέσεις. Ο εγωισμός και η βιασύνη μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, θα έχεις όμως και νέες ευκαιρίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να αιφνιδιαστείς ή να εκνευριστείς από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που σε πλαισιώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Μπορεί αυτό το διάστημα να έχεις πολύ δουλειά και να δουλεύεις επιπλέον ώρες για να την διεκπεραιώσεις. Νέες δραστηριότητες και καθήκοντα σου δημιουργούν μια υπερένταση. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πιθανές. Κλείσε εκκρεμότητες για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Μπορεί να ασχοληθείς με τη διατροφή, τη γυμναστική, την ευεξία σου. Βρες χρόνο για ξεκούραση και κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις. Απόφυγε τις υπερβολές και τους εκνευρισμούς στην καθημερινότητά σου. Προσοχή στα ατυχήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network