Δίας στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 έως 2 Δεκεμβρίου 2019

Δίας στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής. Έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά και το δίκαιο, τον τυχοδιωκτισμό, το φανατισμό.

Ο Δίας στον Τοξότη εκφράζεται φυσιολογικά. Αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα θα ωφεληθούν, θα μπορέσουμε να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας. Ταξίδια, σπουδές, νομικά και φιλοσοφικά ζητήματα προωθούνται. Η αισιοδοξία και οι θετικές σκέψεις μας διακατέχουν, η χαρά επιστρέφει.

Δες επίσης: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Όλα γίνονται με περισσότερο ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Δίνουμε ώθηση στο καινούργιο και ξεκινάμε σημαντικά σχέδια. Διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Σε ερωτικό επίπεδο έχουμε ανάγκη την περιπέτεια και την επαφή σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Σχέσεις με το εξωτερικό ή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και αντίληψης βοηθούν την εξέλιξή μας.

Ας ανοίξουμε το πνευματικό μας πεδίο που θα μας φέρει πιο κοντά στον εαυτό μας αλλά και τη διαφορετικότητα των άλλων. Προσοχή σε υπερβολές που θα μας οδηγήσουν να χάσουμε το μέτρο, προσοχή στην επιπολαιότητα, τον υπερβολικό ενθουσιασμό, το φανατισμό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από το Δία στον Τοξότη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με το Δία στον Τοξότη ανοίγεις τους ορίζοντές σου και επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Φιλοσοφείς τη ζωή διαφορετικά. Η ενέργειά σου είναι στα ύψη και νιώθεις χαρά και ικανοποίηση. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για ταξίδια και νέες συναντήσεις. Μια θετική αύρα αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Διευθετείς νομικά θέματα αλλά και θέματα με το εξωτερικό. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, αντίληψης και πολιτισμού. Νέες ερωτικές γνωριμίες σε απογειώνουν και βλέπεις τον έρωτα σαν περιπέτεια. Προσοχή στις υπερβολές που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Προσοχή στην υπέρμετρη αισιοδοξία, στο φανατισμό, στην επιπολαιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα κοινά οικονομικά. Δάνεια και κληρονομιές γεμίζουν το πορτοφόλι σου. Με αυτή την αίσθηση της ασφάλειας, αξιολόγησε σωστά τα ανοίγματά σου. Μπορείς να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τους φόβους και τα απωθημένα σου και μεταμορφώνεσαι. Η εσωτερική σου δύναμη είναι μεγάλη. Ερωτικά μπορείς να αφεθείς στο πάθος που θα σε απογειώσει. Βιώνεις πρωτοφανή συναισθήματα μέσα από νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να δημιουργηθούν σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας και αντίληψης. Η πορεία της ζωής σου είναι θετική. Μπορείς να εξελίξεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σου ή να δημιουργήσεις νέες που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μια επισημοποίηση ή μια συμβίωση είναι πιθανά σενάρια. Αν είσαι μόνη, θα βρεις ένα σύντροφο με κατανόηση. Οι συνεργασίες σου σταθεροποιούνται και αποδίδουν στο μέγιστο ή δημιουργούνται νέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στον Τοξότη διευκολύνει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Καλυτερεύουν οι συνθήκες εργασίας σου καθώς και οι ηθικές και υλικές απολαβές σου. θα κάνεις νέες επαγγελματικές σκέψεις και ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν και θα θέσεις νέους στόχους. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πιο πολλές αλλά θα τα καταφέρεις και θα στρώσεις το έδαφος για να αναγνωριστείς. Έχεις προστασία στις αναταράξεις. Η καθημερινότητά σου ομορφαίνει και βρίσκεις διέξοδο. Μπορείς επίσης να βρεις ένα νέο πλάνο διατροφής που θα αποδώσει, πρόσεξε μη χάσεις το μέτρο και βρεθείς αντιμέτωπη με επιπλέον κιλά.

ΛΕΩΝ
Με το Δία στον Τοξότη έχεις εύνοια σε ερωτικά και δημιουργικά θέματα. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά βελτιώνονται αισθητά. Αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό θα λάβεις μια αναγνώριση ή διάκριση. Η καθημερινότητά σου γίνεται χαρούμενη και η διασκέδαση δε λείπει. Ζεις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές. Νιώθεις γεμάτη με το ταίρι που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και δεν λείπει το ερωτικό παιχνίδι και το πάθος. Ο ερωτισμός σε απογειώνει, ανανεώνεσαι. Προσοχή στο ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το Δία στον Τοξότη θα έχεις θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια ανακαίνιση ή να λάβεις οικονομική βοήθεια από οικογενειακά πρόσωπα ή μπορεί να μετακομίσεις ή να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. θα έχεις ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά και να βελτιώσεις σχέσεις με οικεία πρόσωπα, να αναθερμάνεις σχέσεις και να βάλεις νέες βάσεις για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και τρυφερότητα. Προβλήματα του παρελθόντος ξεπερνιούνται και ηρεμείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network