Follow us

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 | Τι περιμένει κάθε ζώδιο;

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων το Σεπτέμβριο;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο το πρώτο δεκαπενθήμερο, η λογική κυριαρχεί αλλά ο έρωτας μας παρασύρει σε αυταπάτες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο αναζητάμε την αρμονία και την ισορροπία, μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε και συμβιβασμούς.

Άρης στη Παρθένο από 18 Αυγούστου έως 3 Οκτωβρίου | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ουρανός στον Ταύρο από τον Μάρτιο και για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων το Σεπτέμβριο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου, βοηθάς και στηρίζεις το ταίρι σου, ηθικά και υλικά. Με την πανσέληνο στις 14 μπορεί να έχεις αυταπάτες και να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Από τις 15, η Αφροδίτη περνάει στο απέναντι ζώδιο και έτσι αρχίζουν να προχωρούν τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τώρα και η νέα Σελήνη στις 28 είναι θετική για τις σχέσεις σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι πιθανή. Ένας χωρισμός ή μια νέα σχέση-συνεργασία παίζουν δυνατά, όμως να θυμάσαι πως κάθε δέσμευση έχει και ένα τίμημα που μπορεί να μην είσαι έτοιμη να το πληρώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 σου δίνεται η ευκαιρία να ερωτευτείς, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να βγεις να διασκεδάσεις. Το φλερτ κυριαρχεί και αποδίδει καρπούς, η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τάξη ενώ αν είσαι σε γάμο, μπορεί να σκεφτείς να αποκτήσεις απόγονο. Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά με την πανσέληνο στις 14. Από τις 15, ο έρωτας έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς οι υποχρεώσεις σου πληθαίνουν ενώ μπορεί να ακούσεις και παράπονα από το ταίρι σου. Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα και στις συνήθειές σου. Μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 μπορεί να αισθάνεσαι μια σιγουριά στο πλάι του συντρόφου σου ή μπορεί να σκέφτεσαι τις ελλείψεις που υπάρχουν στη σχέση σου. Με την πανσέληνο στις 14 μπορεί να βγουν προβλήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια και να μην βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. Προσοχή στις εξαπατήσεις, δες την πραγματικότητα κατάματα. Από τις 15, τα πράγματα αλλάζουν. Είσαι πιο γλυκιά, πιο διαλλακτική, πιο επικοινωνιακή. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, παίζεις, φλερτάρεις, πειραματίζεσαι στον έρωτα. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει. Η νέα Σελήνη στις 28 φουντώνει το πάθος και φέρνει ξαφνικές γνωριμίες και σχέσεις για σένα που είσαι μόνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14, η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι το δυνατό σου σημείο. Ανταλλάσσετε ιδέες και απόψεις, ανανεώνετε τη σχέση σας. Άνοιξε τις κεραίες σου να ακούσεις τι έχει να σου πει και ο σύντροφός σου και πρόσεχε καθώς στην πανσέληνο στις 14, οι τόνοι ανεβαίνουν και ένας συμβιβασμός μπορεί να είναι πιθανός. Αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες. Από τις 15, αναζητάς περισσότερο την ασφάλεια και τη σιγουριά. Μια απογοήτευση ή μια εξαπάτηση είναι πιθανή. Με τη νέα Σελήνη στις 28 εξετάζεις εξονυχιστικά τη σχέση σου. Κάποια σχέδια σταθεροποιούνται και μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 προσπαθείς να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Είσαι κτητική με το ταίρι σου, έχεις εμμονές που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Κάποια μυστικά μπορεί να φέρουν ερωτηματικά, πρόσεξε μην πέσεις θύμα μιας κατάστασης με την πανσέληνο στις 14 η οποία σε αναστατώνει. Προσοχή να μην ειπωθούν λόγια που πληγώνουν. Από τις 15, ανεβαίνει η ερωτική σου διάθεση και κάνεις νέες γνωριμίες. Φλερτάρεις και με τη νέα Σελήνη στις 28 κάποια νέα ή πρόσωπα σε εξιτάρουν. Η επικοινωνία καλυτερεύει και κάποια άτομα σε βοηθούν να σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφροδίτη/Άρης στο ζώδιό σου ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη. Έχεις διάθεση για φλερτ και ανανέωση, λάμπεις και είσαι αισιόδοξη. Η πανσέληνος στις 14 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που δεν είχαν αποκαλυφθεί ή να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στο σύντροφο. Μπορεί να νιώσεις εξαρτημένη από αυτόν ή να νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις εσύ τα συναισθήματά σου. Προσοχή σε εξαπατήσεις και λάθη. Δες τις καταστάσεις καθαρά γιατί μπορεί να πέσεις σε παγίδες. Από τις 15, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ηρεμία και σταθερότητα. Με τη νέα Σελήνη στις 28 μπορεί το ταίρι σου να πάρει κάποιες αποφάσεις για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 είσαι εσωστρεφής και μπερδεμένη στην προσωπική σου ζωή. Οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ευνοικές στην ερωτική σου ζωή, υπάρχει παρασκήνιο. Μπορεί να νιώθεις απογοητευμένη ή να θέλεις να είσαι μόνη και ήρεμη. Με την πανσέληνο στις 14, το ταίρι σου έχει πολλά προβλήματα και αυτό σε επηρεάζει. Από τις 15, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, η γοητεία σου αυξάνεται, το φλερτ κυριαρχεί. Κάνεις νέες γνωριμίες, η επικοινωνία βελτιώνεται. Η νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου αρκεί να είσαι έτοιμη να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να ρίξεις τα τείχη, να σπάσεις τον πάγο. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα θέλω σου με αυτά που βλέπουν οι άλλοι σε σένα. Κάνε αλλαγές με αισιόδοξη διάθεση για να ανέβει το ηθικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 έρχεσαι κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τη βοήθεια φίλων. Μέσα από παρέες, ομάδες, κοινωνικότητα, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να ζήσεις το παραμύθι, που κάνεις πως δεν βλέπεις τα όποια προβλήματα της σχέσης σου. Η πανσέληνος στις 14 ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη, όμως πρόσεχε να μην εξαπατηθείς καθώς μπορεί να μην έχεις τις ίδιες βλέψεις με το ταίρι σου. Από τις 15, μπορεί να θέλεις να απομονωθείς ή μπορεί να νιώθεις απογοητευμένη ή μπορεί να κάνεις μυστικές επαφές-συζητήσεις-γνωριμίες. Ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα με τη νέα Σελήνη στις 28 ακόμα και αν το κρατάς μυστικό. Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινάει στο τέλος του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με το ταίρι σου που δεν έχουν λυθεί. Βάλε τα όριά σου και μην αφήνεις κανέναν να επεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Η πανσέληνος στις 14 σου λέει να φερθείς διπλωματικά για να αλλάξει το κλίμα. Από τις 15, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και ο έρωτας μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου. Είσαι πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Γνωρίζεις και προσεγγίζεις πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου κύκλο αν είσαι μόνη. Με τη νέα Σελήνη στις 28 ακολουθείς μια κοινή πορεία με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14 είσαι αισιόδοξη, έχεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, θέλεις να ταξιδέψεις, να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Προσοχή στα λόγια σου με την πανσέληνο στις 14 που είναι πιεστική και εμπεριέχει λεκτικές εντάσεις. Προσοχή στις ουτοπίες καθώς το πάθος κυριαρχεί με ότι καταπιάνεσαι. Από τις 15 σε ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, μπορεί να θελήσεις επίσης να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ακόμα και αν είναι δύσκολο λόγω πολλών υποχρεώσεων. Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση ενώ αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη ως τις 14, το πάθος κυριαρχεί, η ερωτική διάθεση είναι αυξημένη αλλά αυξημένα είναι και η ζήλια και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις στη σχέση σου ή παίζονται παιχνίδια εξουσίας. Με την πανσέληνο στις 14, τα συναισθήματα βγαίνουν στη φόρα με έντονο τρόπο. Από τις 15, τα ερωτικά σου ευνοούνται περισσότερο και η σχέση σου εξελίσσεται. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο με διαφορετική κοσμοθεωρία ή από το εξωτερικό μπορεί να σε γοητεύσει. Με τη νέα Σελήνη στις 28, βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις με μια άλλη ματιά. Ανοίγεις τα φτερά σου και την καρδιά σου σε ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφροδίτη/Άρης κινούνται στο απέναντι ζώδιο και κάνουν έντονη και παθιασμένη την ερωτική σου ζωή. Μπορείς αυτό το μήνα να λύσεις τα θέματά σου. Βέβαια με την πανσέληνο στις 14 στο ζώδιό σου μπορεί να μην βλέπεις τόσο καθαρά, να είσαι μπερδεμένη ή το ταίρι σου να έχει πολλές απαιτήσεις και να μην υποχωρεί. Προσοχή στις εμμονές και τις εξαπατήσεις, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Φαίνεται να είσαι εξαρτημένη από ένα πρόσωπο από το οποίο ζητάς τη γνώμη του πριν κάνεις πράγματα ή μπορεί να αναζητάς τον πρίγκιπα του παραμυθιού που θα σε συγκλονίσει. Από τις 15, η κτητικότητα κυριαρχεί, παίζονται παιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, ευνοούνται οι σεξουαλικές σχέσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 28, μπορεί απρόσμενα το ταίρι σου να εκφράσει τα συναισθήματά του και να ξεκαθαρίσει καταστάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ