Follow us

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων στη μέση του Φθινοπώρου;

Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και του προσώπου που σ΄ενδιαφέρει!

SLIDERZODIAEROTIKA

Ο έρωτας μας δίνει φτερά, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεφύγουμε από την σκληρή πραγματικότητα.

Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και του προσώπου που σ΄ενδιαφέρει για να μάθεις πως θα εξελιχτεί η σχέση σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο παρορμητισμός σου είναι γνωστός αλλά αυτό το μήνα μπορεί να σου κάνει ζημιά. Κάποια γεγονότα μπορεί να θίξουν τον εγωισμό ή την περηφάνεια σου. Ως τις 8 Νοεμβρίου, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή καθώς οι σχέσεις σου αλλά και ο επαγγελματικός τομέας θα δοκιμαστούν. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 16 βγάζει στην επιφάνεια τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου. Αν βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, αυτή μπορεί να τελειώσει αιφνίδια ή να υπάρχει ένα ξέσπασμα από την πλευρά σου ή την πλευρά του συντρόφου σου. Αν πάλι έχεις κάνει μια νέα γνωριμία, ως τις 8/11 θα καταλάβεις που πάει. Με τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο ως τις 22/10, η προσοχή σου είναι στραμμένη προς κάθε είδους σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη ως τις 17/10 ανεβάζει το θερμόμετρο στις σχέσεις σου, δίνει πάθος αλλά και εντάσεις. Είναι λίγο καχύποπτη αλλά μετά τα πράγματα στρώνουν. Η νέα Σελήνη στις 30 σε κάνει γοητευτική και συναισθηματικά ριψοκίνδυνη. Μπορεί να είσαι λίγο επιφυλακτική ως προς τις προθέσεις των άλλων, όμως έχει έντονη ανάγκη να εκφράσεις όσα νιώθεις. Ο Ερμής ως τις 24 σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μέσα από ουσιαστικό διάλογο. Μίλα εφ’όλης της ύλης τώρα για να αποφύγεις αργότερα αντιπαραθέσεις και κάνε νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη. Απόφυγε τη ζήλια πάση θυσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο από το 2015 είναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει τη ζωή σου και φυσικά τις σχέσεις σου. Μπορεί να βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο που δε σε γεμίζει ή μπορεί να νιώθεις ένα κενό γιατί έδωσες ότι καλύτερο είχες αλλά δεν έχεις πάρει αυτά που θα βελτίωναν τη συναισθηματική σου ζωή. Αργά και σταδιακά (ο Κρόνος δε βιάζεται) άρχισε να κυκλοφορείς αν είσαι μόνη. Ο Ερμής ως τις 24 φέρνει έρωτες, φλερτ, χαρά και διασκέδαση. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μια υποτονική σχέση, χρειάζεται προσοχή ως τις 11/11. Ο Άρης, επίσης ως τις 8, επηρεάζει κι αυτός τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα πρόσωπα. Μακριά από άγχος και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο ως τις 8/11 μπορεί να φέρει εντάσεις και εκνευρισμό. Το πάθος φουντώνει όμως απόφυγε το ρίσκο γιατί μπορεί τα όνειρά σου να γκρεμιστούν. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες μετ΄εμποδίων. Η Αφροδίτη ως τις 17/10 φέρνει νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση. Ο Ερμής ως τις 24/10 εγείρει συζητήσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια και θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η νέα Σελήνη στις 30 προμηνύει ερωτικές εξελίξεις ή εξελίξεις με αγαπημένα πρόσωπα. Νέες σχέσεις ή τυπικές σχέσεις θα κριθούν ως τις 8/11.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη ως τις 17 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια φόβους και ανησυχίες για το κατά πόσο είσαι επιθυμητή, μπορεί να θελήσεις και κάτι διαφορετικό αν έχεις πέσει σε μια ρουτίνα στη σχέση σου. Σπίτι και οικογένεια σε απασχολούν. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω του καθενός και απόφυγε πάση θυσία τη ζήλια. Μετά τις 18/10 το κλίμα σαφώς και θα βελτιωθεί αρκετά, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και θα μπορέσεις να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Θα ανακαλύψεις εκ νέου τον περιπετειώδη εαυτό σου, όμως πρόσεχε μην εξιδανικεύεις καθώς ότι αστράφτει δεν είναι χρυσός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης σου δίνει δύναμη και αισθησιασμό καθώς και την ανάγκη να σπάσεις τα δεσμά. Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, βγαίνεις με φίλους ενώ κάνεις και μικρά ταξίδια. Η νέα Σελήνη στις 30 σου δίνει αισιοδοξία. Με την Αφροδίτη ως τις 17 θα καταλάβεις τι προχωράει και τι όχι και ειδικότερα αν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Μήπως πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα για να ξεφύγεις από την ρουτίνα; Από τις 18, μη μπλέκεις οικονομικά με αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις μπει σε ένα διάστημα που θα συμβούν ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Ο Δίας στο ζώδιό σου σού δίνει ευκαιρίες για να πετύχεις όνειρα που κάποτε δίσταζες και να σκεφτείς. Ο Άρης αλλά και η πανσέληνος στις 16 φέρνουν κλυδωνισμούς σε προσωπικό επίπεδο ή ακόμα και ένα χωρισμό αν φερθείς παρορμητικά και βιαστικά. Πρέπει να δουλέψεις για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Νιώθεις πως όλα τα βάρη τα επωμίζεσαι εσύ και αναρρωτιέσαι μήπως δεν βρίσκεσαι στα κατάλληλα χέρια, μήπως έχεις εμπιστευτεί λάθος ανθρώπους. Προσπάθησε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να επικοινωνείς ήρεμα γιατί μια μεγάλη ρωγμή μπορεί να δημιουργηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας είναι για σένα ένα δύσκολο και προκλητικό παιχνίδι. Μέσα από εντάσεις, αντιπαραθέσεις και διαφορές στις συζητήσεις, δείχνεις το ενδιαφέρον σου και την κτητική σου τάση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου γοητεύεις και έλκεις ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να αναπτύξεις πιο ουσιαστικές και πνευματικές σχέσεις. Θέλεις να προοδεύεις σαν άνθρωπος μέσα από τη σχέση σου. Ξέρεις να φιλοσοφείς τη ζωή, έχεις ένστικτο και διαίσθηση και σ’αυτό βοηθά και ο Δίας. Η καρδιά σου χτυπά δυνατά αυτό το μήνα, ο ρομαντισμός χτυπάει κόκκινο. Πρόσεχε αν έχεις σχέση μήπως γοητευτείς από τρίτο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη ως τις 17 φέρνει μια απομόνωση και έναν προβληματισμό σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τις 18, μπαίνει στο ζώδιό σου και αλλάζει η ψυχολογία σου. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και τις παγίδες. Ο Κρόνος είτε θα σε κάνει να μαζευτείς είτε θα φέρει έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας είτε μια σχέση ζωής. Η πανσέληνος στις 16 φέρνει αντιπαραθέσεις που δύσκολα θα λυθούν. Θα χρειαστεί να αλλάξεις μέσα σου ή να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου για να έρθει η γαλήνη. Η ισορροπία δύσκολα θα βρεθεί στις σταθερές σχέσεις και καλό θα ήταν να μην αφήνεις τους άλλους να σε δουν σα δεδομένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου φορτίζει τις μπαταρίες σου και σε κάνει εξωστρεφή. Η Αφροδίτη ως τις 17σε στηρίζει ψυχολογικά και φέρνει ρομαντισμό. Προσοχή με την πανσέληνο στις 16 σε εντάσεις, στηρίξου σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Η γενικότερη συμπεριφορά σου όμως φέρνει το σύντροφό σου πιο κοντά. Δες τις ανάγκες του και βελτίωσε την επικοινωνία. Αν είσαι μόνη, αν και είσαι αρκετά απαιτητική, θα έχεις την ευκαιρία νέων γνωριμιών. Αυτό το διάστημα ξέρεις να προσεγγίζεις. Ξαφνικές ευχάριστες καταστάσεις φέρνουν τα πράγματα στα μέτρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 16 φέρνει σημαντικά πράγματα στις σχέσεις σου και την καθημερινότητά σου. Η Αφροδίτη από τις 18 σε κάνει εξωστρεφή και ανοιχτή σε νέες ερωτικές προκλήσεις. Είναι φιλική προς εσένα και αν είσαι μόνη, μια σοβαρή γνωριμία είναι πιθανή. Αν έχεις σχέση θα νιώσεις πως φεύγει ένα βάρος, θα καταφέρεις να απαλλαχτείς από πιέσεις και να λειτουργήσεις πιο θετικά προς το σύντροφό σου. Αναλαμβάνεις δράση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη ως τις 17 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και μπορεί να μπεις και σε ερωτικό πειρασμό. Από τις 18 όλα αυτά περιορίζονται και το κλίμα αλλάζει. Όλα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, να ασχολείσαι περισσότερο με το σύντροφό σου και μην κάνεις το λάθος να τον θεωρήσεις δεδομένο. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και μπορεί να μετατραπεί σε πολεμικό πεδίο ξαφνικά. Όμως έρχεται η νέα Σελήνη στις 30 σα σανίδα σωτηρίας και παραδίνεσαι σε όνειρα και συναισθήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ