Follow us

Ζώδια και επαγγελματικά - οικονομικά Μαρτίου

Πως θα εξελιχτεί η καθημερινότητά σου τον πρώτο μήνα της άνοιξης; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

shutterstock_592738190 (1)

Οι δύσκολοι δρόμοι λένε πως οδηγούν στους πιο όμορφους προορισμούς. Τα όνειρα δεν είναι ποτέ περιττά.

Πως θα εξελιχτεί η καθημερινότητά σου τον πρώτο μήνα της άνοιξης; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις αυτό το μήνα πως κυριαρχεί μια ασάφεια, ένα θολό τοπίο με τους άλλους. Νιώθεις πως δίνεις πολλά και δεν λαμβάνεις τα αντίστοιχα. Από τις 10, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και μην ανακατεύεσαι σε ζητήματα που δεν σε αφορούν αν η εργασία σου είναι υπαλληλική.

Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν και δεν μπορείς να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Έσοδα θα υπάρχουν αλλά τα έξοδα είναι τόσο πολλά που δεν φαίνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει συμφωνίες, προτάσεις και μεγαλύτερη πελατεία. Ο Άρης, από τις 10 στο ζώδιό σου, φέρνει νέα σχέδια, νέους στόχους και αλλάζει τους ρυθμούς σου. Κάποια αλλαγή μπορεί να αποφασίσεις στον εργασιακό σου χώρο ή η εργασία σου να αλλάξει χώρο. Να είσαι επιφυλακτική σε υποσχέσεις που σου δίνουν.

Ο Άρης θα βγάλει τις οικονομικές υποχρεώσεις σου στη φόρα. Μη ρισκάρεις αν δεν μπορείς να ελέγξεις εξ΄ολοκλήρου τις καταστάσεις. Επένδυσε στην εταιρεία σου για να εισπράξεις τον επόμενο μήνα. Ένα παρασκήνιο σε οικονομικά ή περιουσιακά θέματα είναι πιθανό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά τις 20 του μήνα, βρες τα κατάλληλα πρόσωπα για να κάνεις τα σχέδια και τις ιδέες σου πραγματικότητα. Απόφυγε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και το πείσμα, συνεργάσου με λογική και λεπτομέρεια. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις νέα ξεκινήματα.

Συμβουλέψου από ενημερωμένα πρόσωπα για οικονομικά και περιουσιακά θέματα και προχώρα σε ρυθμίσεις ή συμβιβασμούς. Μια συμφωνία θα σου δώσει ικανοποίηση και όφελος. Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσεις, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητές σου και να προχωρήσεις σε έναν πιο αισιόδοξο δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόλμα αυτό το μήνα αν οι στόχοι σου είναι σαφείς, συγκεκριμένοι. Πρόβαλε τα προσόντα σου. Διαπραγματεύσεις, συνεργασίες και σχέσεις με το εξωτερικό ευνοούνται. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρη και υπάρχουν διλήμματα στην καριέρα, εξέτασε προσεκτικά τις καταστάσεις πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει.

Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη, θα σου δοθούν ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο, από τη μια πλευρά έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και από την άλλη, θα χρειαστεί να γίνεις πιο επικοινωνιακή, πιο κατανοητή, να μιλάς με επιχειρήματα. Το δεύτερο μισό του μήνα, θα είναι πιο κινητικό και τα αποτελέσματα των πράξεών σου θα είναι ικανοποιητικά.

Κάνε αλλαγές στον οικονομικό τομέα με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα. Θα έχεις στήριξη από αγαπημένα πρόσωπα. Με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρεις στις αρχές του μήνα. Όσο περνούν οι μέρες μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε διακανονισμούς και οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κατάλληλα πρόσωπα αυτό το μήνα θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα την εργασία σου. Η καλή σου επικοινωνία και στρατηγική, το θάρρος της γνώμης σου και η σωστή συμπεριφορά σου προωθούν τα σχέδιά σου. Αν είσαι άνεργη, προσπάθησε να βρεις εργασία το πρώτο μισό του μήνα σε κάτι που σου αρέσει.

Τις ίδιες μέρες, προσπάθησε να κλείσεις οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και τακτοποίησε κοινά οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου αυτό το μήνα για να αποφύγεις παράπονα, διεκδικήσεις και παρανοήσεις στον εργασιακό χώρο. Κάνε υπομονή καθώς ο επόμενος μήνας θα δώσει λύσεις. Τώρα υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και φρόντισε να μην χάσεις την αισιοδοξία σου. Βγαίνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των συνεργασιών και οι συνεργασίες λειτουργούν δύσκολα.

Τα έξοδα σκάνε από το πουθενά και νιώθεις αδύναμη. Τα οικονομικά σε εκνευρίζουν. Τα έσοδα εξαφανίζονται αμέσως ή είναι λιγότερα. Προσοχή σε λογαριασμούς, κάρτες, υπογραφές, τιμολόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 10 του μήνα, οι ρυθμοί και οι συνθήκες αλλάζουν. Μείνε συνεπής και συνεργάσιμη καθώς φαίνεται κάτι νέο να ανατέλλει στην επαγγελματική σου ζωή που δημιουργείται μέσα από κάποια γεγονότα. Αν η δουλειά σου είναι εποχική, κάτι κλείνει, κάτι ανοίγει.

Αυτό βέβαια επηρεάζει και τα οικονομικά σου. Σκαμπανεβάσματα φαίνονται. Πιο ευνοϊκός θα είναι ο επόμενος μήνας. Τώρα, καθυστερήσεις και λάθη είναι πιθανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το μήνα, η επαγγελματική σου ζωή θα πάρει ανάσα. Μετά τις 12, θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις, θα υπάρξουν προτάσεις και προσφορές. Μέχρι τότε, προσοχή σε τυχόν υποσχέσεις. Από τα μέσα του μήνα, κλείσε εκκρεμότητες και ρύθμισε τα ζητήματά σου. Πάρε δραστικές αποφάσεις για να προωθήσεις την εταιρεία σου. Αν είσαι άνεργη, θα δεις φως στο τούνελ.

Πάρε αποφάσεις επίσης για οικονομικά και άλλα συμφέροντα. Μη ρισκάρεις, πρόσεχε σε συμφωνίες, υπογραφές, λογαριασμούς ως τα μέσα του μήνα. Μετά η κατάσταση ομαλοποιείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το μήνα κυριαρχεί μια ανασφάλεια. Η ρευστότητα θα σε προβληματίσει και θα χρειαστεί να είσαι συνετή στις κινήσεις σου. Από τις 10, προσαρμόζεσαι πιο εύκολα σε νέα δεδομένα.

Κούραση και έξοδα εμπεριέχει ο μήνας, οι συνθήκες θα είναι σαφώς καλύτερες τον επόμενο μήνα. Τα οικονομικά είναι ένας πονοκέφαλος για σένα ως και τον Μάιο, με εξαίρεση τον Απρίλιο. Μια μεγάλη αγορά ή μια διαμάχη που μπλοκάρει το χρήμα σού δημιουργούν ανασφάλεια. Προς τα μέσα του μήνα, κάνε μια συμφωνία ή έναν συμβιβασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το μήνα βάλε στόχους και προχώρα, κάνε ξεκαθαρίσματα και βελτιώσεις για να νιώσεις ασφαλής. Κάποιες καλές προτάσεις μπορεί να δεχτείς. Συμφωνίες και ταξίδια μπορεί να έχουν ανατροπές ή καθυστερήσεις από τις 10.

Από τις 10 επίσης, τα έξοδα θα είναι μεγαλύτερα ακόμα και αν υπάρχουν ικανοποιητικά κέρδη. Τα έξοδα αυτά αφορούν το σπίτι ή τη δουλειά ή αποπληρώνεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Σκαμπανεβάσματα να περιμένεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευκαιρίες φέρνει αυτός ο μήνας στην επαγγελματική σου ζωή. Έμπνευση, δημιουργικότητα και νέες ιδέες υπάρχουν αλλά προσοχή γύρω στις 12, θα χρειαστεί να φανείς υπεύθυνη και συνετή απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Προσπάθησε να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου, προσοχή στα έξοδα. Τακτοποίησε τις οφειλές σου κάνοντας αναγκαίες περικοπές. Βρες ένα νέο τρόπο σκέψης για τις συνδιαλλαγές σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ