Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Στο στόχαστρο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, μετά την Καινούργιου

"Καινούργιο" είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα".

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου NDP

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική showbiz, μεταξύ των δύο άλλοτε φίλων, Δημήτρη Ουγγαρέζου και Κατερίνας Καινούργιου.

Κόντρα Καινούργιου - Ουγγαρέζου: "Θλίβομαι και τον λυπάμαι"

Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος αναδημοσίευσε μερικά αρνητικά σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Μέσα από την εκπομπή της λοιπόν το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να εκφράσει την άποψή της επί του θέματος και υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια του Open. "Θέλω να πω ότι κατά καιρούς για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά επί τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς, το να μπαίνει ο καθένας σε διαδικασία να βρίσκει τι αρνητικό γράφεται για τον άλλο για να το κάνει retweet χωρίς να υπάρχει λόγος ένας Σάββατο πρωί, νομίζω ότι είναι σαν να ενισχύουμε την αυτή την ανθρωποφαγία των social media.

Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…"

Και προσέθεσε: "Το να βρίσκεις ένα αδύναμο σημείο που έχει κάποιος, γιατί η Κατερίνα πρώτη μίλησε για το τι έχει κάνει κι αν έχει κάνει, και να της το χτυπάς με αυτόν τον τρόπο, δεν το θεωρώ ευγενικό. Κι επίσης την άποψη που έχω διαμορφώσει στα χρόνια από την Κατερίνα Καινούργιου είναι ότι, παρά την επιτυχία της, είναι ένα σεμνό και εργατικό κορίτσι και δε νομίζω ότι προκαλεί πρώτη κόντρες".

Σε νέα του απάντηση λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε και πάλι στο Twiter: "Φοβερό να σχολιάζεις χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε. "Καινούργιο” είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα” κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετο της Κατερίνας Καινούργιου.

Το σχετικό post

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ