Follow us

Μeghan Markle | Στα χιόνια με λουκ "του ονείρου" που θέλουμε να αντιγράψουμε

Σε περίπτωση που χιονίσει τα μέρη μας, τώρα ξέρουμε τι να φορέσουμε!

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Και ενώ στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχει απίστευτη αναστάτωση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να "πέφτουν ηρωικά" το ένα μετά το άλλο - ο Κάρολος ξεκίνησε θεραπείες η Kate αναρρώνει - η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, έπειτα από το ταξίδι - αστραπή του δεύτερου στη γενέτειρά του για να δει τον πατέρα του, είπαν να ευθυμήσουν λίγο και να πάνε ένα ταξίδι στα χιόνια.

Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στον Καναδά, για να σηματοδοτήσουν την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τα Invictus Games που θα πραγματοποιηθούν το 2025. Ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις, βρήκαν ευκαιρία για μία βόλτα στα χιόνια και πιο συγκεκριμένα στο πανέμορφο χωριό, Whistler.

Tα 45 λεπτά της συνάντησης του βασιλιά Καρόλου με τον γιο του Harry

Φυσικά οι φωτογράφοι έγιναν σκιά τους, γεγονός που γνώριζε η κυρία Markle, γι' αυτό και φρόντισε να είναι απαστράπτουσα, ακόμη και στο χιονισμένο τοπίο. Με λευκό σύνολο, μπεζ puffer μπουφάν και υπέροχες apres ski μπότες παρέδωσε και πάλι μαθήματα στιλ και μας έκανε να αναρωτηθούμε γιατί εμείς, με ένα αντίστοιχο σύνολο δεν δείχνουμε τόσο κομψές. Τι κάνουμε λάθος;

Μeghan Markle | Στα χιόνια με λουκ "του ονείρου" που θέλουμε να αντιγράψουμε
Meghan Markle

Τι αλλάζει για τον Archie και τη Lilibet σε περίπτωση που ο παππούς τους παραιτηθεί από το θρόνο

Σε άλλα νέα, μόλις χθες, η Meghan Markle ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον το επίθετό της, οπότε στο εξής θα την αποκαλούμε σκέτο Meghan και για μεγαλύτερη οικειότητα! Όσον αφορά στον Harry σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντησή του με τον Κάρολο ήταν πολύ συγκινητική, αλλά σύντομη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ