Follow us

Η φωτογραφία που "εξαφανίστηκε" από τα social media του William και της Kate

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Η Kate Middleton μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διεθνών Μέσων, καθώς μετά το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα, οι θαυμαστές της αναρωτιούνται πού βρίσκεται, καθώς έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο και δεν προβλέπεται να επανέλθει στη δημόσια ζωή, πριν από το Πάσχα.

"Η Kate θα αποκαλύψει περισσότερα για την υγεία της όταν είναι έτοιμη"

Όπως ανακοινώθηκε, πριγκίπισσα της Ουαλίας μπήκε στο νοσοκομείο γιατί έκανε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, αλλά δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Μάλιστα, στην London Clinic όπου χειρουργήθηκε επιχειρήθηκε να παραβιαστεί ο ιατρικός της φάκελος, από μέλος του προσωπικού, προφανώς για διαρρεύσει τις πληροφορίες και διεξάγεται έρευνα.

William και Kate | Φεύγουν από το σπίτι τους στο Windsor μαζί με τα τρία παιδιά τους

Η φωτογραφία που "εξαφανίστηκε" από τα social media του William και της Kate

Οι μόνες εμφανίσεις της μετά την περιπέτεια της υγείας της, ήταν αυτή στη φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας και ένα βίντεο που τη δείχνει να ψωνίζει με τον σύζυγό της σε κατάστημα φάρμας. Μάλιστα δέχθηκε αρκετά σχόλια και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι το οικογενειακό στιγμιότυπο που ανάρτησε στο Instagram, στο οποίο πόζαρε χαμογελαστή ανάμεσα από τα παιδιά της, είχε υποστεί επεξεργασία. Η ίδια μάλιστα, προέβη σε μία πρωτοφανή κίνηση, ζητώντας δημόσια συγγνώμη για την ανησυχία και τη σύγχυση που προκάλεσε, κάνοντας photoshop στη φωτογραφία.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε αληθινή φωτογραφία μετά από τη δημόσια απολογία της - Η νέα εικόνα της

Τώρα όμως παρατηρήσαμε ότι η φωτογραφία έχει κρυφτεί στο Instagram και πλέον αναγράφεται η ένδειξη "τροποποιημένη φωτογραφία". Είναι ακόμη ενεργή, απλά λόγω της επεξεργασίας που έχει υποστεί, το Instagram της έχει καλύψει.

Kate

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ