Follow us

Από τι είδος καρκίνου πάσχει η Kate Middleton; Βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκαλύπτει

O Marc Roche έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη βασιλική οικογένεια.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Τα νέα για την Kate Middleton και την κατάσταση της υγείας της είναι ελάχιστα μιας και το Παλάτι είναι πολύ προσεκτικό σε αυτά που αφήνει να διαρρεύσουν. Ο κόσμος ωστόσο αγωνιά να μάθει πώς τα πηγαίνει η αγαπημένη του πριγκίπισσα γι' αυτό άλλωστε και τα Μέσα έχουν πλησιάσει οποιονδήποτε θα μπορούσε να δώσει κάποια σημαντική πληροφορία.

Το γαλλικό περιοδικό Gala, φιλοξενεί δηλώσεις του Marc Roche, δημοσιογράφου που ειδικεύεται στη βασιλική οικογένεια και ο οποίος είχε όρεξη και διάθεση να μιλήσει και να αναλύσει όλα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Αρχικά αναφέρθηκε στην παραπληροφόρηση από το Παλάτι ότι η κατάσταση της Kate δεν είχε καμία σχέση με καρκίνο, γεγονός που ο ίδιος χαρακτήρισε ως "επικοινωνιακό λάθος".

Ψεύτικο το βίντεο της Kate Middleton | Τα τέσσερα σημεία που μαρτυρούν την "απάτη"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φωτογραφία που ανέβασε η Kate στην ημέρα της Μητέρας, η οποία τελικά είχε υποστεί επεξεργασία, ενώ θεώρησε τεράστιο σφάλμα το γεγονός ότι απολογήθηκε για το λάθος της. "Μία μελλοντική βασίλισσα δεν ζητάει ποτέ συγνώμη. Η Ελισάβετ δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο", λέει χαρακτηριστικά.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την Kate Middleton

Από τι είδος καρκίνου πάσχει η Kate Middleton; Βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκαλύπτει

Όσο για το διάσημο πια βίντεο της ανακοίνωσης της ασθένειάς της, είπε χαρακτηριστικά: "Ο βρετανικός λαός ανακάλυψε τον ήχο της φωνής της, κάτι που είναι πολύ σπάνιο γιατί σπάνια εκφράζεται δημόσια. Η Kate Middleton θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, που είναι ένα από τα αδύνατα σημεία της μοναρχίας".

Τελικά, στην ερώτηση σχετικά με το είδος του καρκίνου από το οποίο πάσχει η Kate, είπε τα εξής: "Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ