Follow us

Όσα γνωρίζουμε για τη διάγνωση της Kate Middleton - Οι δύσκολοι μήνες που μεσολάβησαν

H Kate Middleton αιφνιδίασε την κοινή γνώμη ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο- Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Kate Splash news/ideal images

Η πριγκίπισσα Kate ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, αιφνιδιάζοντας την κοινή γνώμη. Το παλάτι του Κένσινγκτον σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Παρασκευής αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες προληπτικά.

Όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας οδηγήθηκε στο χειρουργείο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πάσχει από καρκίνο. Ωστόσο, μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα διαπιστώθηκε ότι δυστυχώς ο καρκίνος ήταν παρών.

"Ήταν απίστευτα δύσκολοι οι μήνες που προηγήθηκαν για την οικογένειά μας, αλλά έχω μία φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισαν και για την οποία είναι απίστευτα ευγνώμων", είπε η Kate Middleton, μεταξύ άλλων, στο βίντεο που μοιράστηκε. Και συνέχισε λέγοντας: "Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και μαζί με τον William κάναμε ότι μπορούσαμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά. Όπως φαντάζεστε, χρειαστήκαμε χρόνο. Και για εμένα ώστε να αναρρώσω από το μεγάλο χειρουργείο και να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε στον George, στη Charlotte και στον Louis με τον κατάλληλο τρόπο, και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι καλά".

Ο τύπος του καρκίνου της πριγκίπισσας δεν έχει γίνει γνωστός με τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να κρατούν απόρρητες περισσότερες λεπτομέρειες. Στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο της, η Kate ακούγεται να λέει: "Ευχόμαστε να καταλάβετε ότι ως οικογένεια χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα μέχρι να ολοκληρώσω τη θεραπεία μου. Η εργασία μου πάντα μου έδινε χαρά και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα μπορέσω αλλά για τώρα, θα εστιάσω στην πλήρη ανάρρωσή μου".

Άγνωστοι είναι και οι λόγοι που η πριγκίπισσα Kate υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Αν και δεν γνώριζε ότι πάσχει από καρκίνο όταν χειρουργήθηκε, η σοβαρότητα της κατάστασης της αποκαλύφθηκε μετά από το χειρουργείο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ