Follow us

Kate Middleton | Γιατί ανακοίνωσε τώρα πως πάσχει από καρκίνο

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας δεν ήταν τυχαία.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Το θέμα συζήτησης αυτών των ημερών, κυρίως από χθες που δημοσιεύτηκε το βίντεο, είναι σίγουρα η Kate Middleton και οι νέες εξελίξεις για την υγεία της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε ένα βίντεο, στη διάρκεια του οποίου εξηγεί πως έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες, ζητώντας λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα, ώστε να αναρρώσει.

Γιατί όμως επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα για να δημοσιεύσει το βίντεο της;

Η εν λόγω επιλογή δεν είναι διόλου τυχαία και σχετίζεται άμεσα με τα τρία παιδιά της οικογένειας. Τον George, τη Charlotte και τον Louis.

Η απόφαση της Kate να περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να ανακοινώσει δημόσια τη διάγνωσή της, πιθανότατα λήφθηκε με προτεραιότητα την προστασία των παιδιών της, σύμφωνα με τη royal contributor του ABC News, Victoria Murphy.

Ο George, η Charlotte και ο Louis φοιτούν όλοι στο Lambrook School, ένα ιδιωτικό σχολείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Windsor. Όπως αναφέρει η Murphy "τα παιδιά της οικογένειας μόλις ξεκίνησαν τις διακοπές τους για τη γιορτή του Πάσχα".

"Έτσι, τώρα μπορούν να απομακρύνουν τα παιδιά από το σχολικό περιβάλλον, να τα κρατήσουν μαζί τους και να τα προστατεύσουν πραγματικά από τον έξω κόσμο, ενώ υπάρχουν όλες αυτές οι ειδήσεις και οι αντιδράσεις και ενώ ο κόσμος μιλάει γι' αυτό".

Η Victoria Murphy αποκαλύπτει μάλιστα πως "Ο William θα επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα μετά τις διακοπές του Πάσχα, όπως πληροφορείται το ABC News. Το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία επιστροφής για την Kate Middleton. Η ανακοίνωσή τους μέχρι στιγμής αναφέρει πως

"Η Πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντα της όταν της το επιτρέψει η ιατρική της ομάδα. Είναι σε καλή κατάσταση και επικεντρώνεται στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας της".

Μέχρι στιγμής, ο τύπος του καρκίνου που διαγνώστηκε στην Kate δεν έχει αποκαλυφθεί. Ένας εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε την Παρασκευή ότι η Kate ξεκίνησε μια θεραπεία προληπτικής χημειοθεραπείας στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της Kate ήρθε λίγο μετά από τότε που ο πεθερός της, ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε πως επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο. Η ρεπόρτερ αναφέρει επίσης πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Kate Middleton καθυστέρησαν κάπως να ανακοινώσουν τα νέα στα τρία παιδιά τους καθώς ήθελαν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για να το διαχειριστούν.

"Νομίζω ότι το timing αυτής της ανακοίνωσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι τώρα μπορούν να απομακρύνουν τα παιδιά από τον έξω κόσμο".

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ