Follow us

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι!

Πες μου τα χόμπι σου να σου πω ποιά θα είναι η επόμενη αγορά σου

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι!

Πες μου τα χόμπι σου να σου πω ποιά θα είναι η επόμενη αγορά σου.

Μπαλέτο, φωτογραφία ή μήπως μαγειρική; Όποιο κι αν είναι το χόμπι σου ένα είναι το σίγουρο: Είναι αυτό που σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι τις συννεφιασμένες ημέρες, αυτό που σε γεμίζει ενέργεια και χαρά, αυτό που χαρίζει ποιότητα στον ελεύθερό σου χρόνο. Γιατί, λοιπόν, να έχεις επαφή με αυτό μονάχα μερικές ώρες κάθε βδομάδα;

Η μόδα εμπνέεται από τη σύγχρονη γενιά γυναικών, που πέρα από τις ποικίλες υποχρεώσεις τους, έχουν πάντα χρόνο για τον εαυτό τους. Ανακάλυψε παρακάτω την επόμενη αγορά σου έτσι ώστε να μην αποχωρίζεσαι το χόμπι σου ακόμα και τις στιγμές που δεν το εξασκείς.

Μπαλέτο
Οι σύγχρονες "μπαλαρίνες" έχουν εξελίξει τον κλασικό χορό σε lifestyle που τους χαρίζει αντοχή, χάρη και ομορφιά εσωτερικά και εξωτερικά. Αγκάλιασε την εσωτερική σου χορεύτρια με ρούχα και αξεσουάρ που έχουν λεπτομέρειες από τούλι, διακριτικές παγιέτες αλλά και αέρινη κίνηση.

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι!

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 2
Φόρεμα με φούστα από δαντέλα Angel Eye, 79,00 €, www.koolfly.com



Φωτογραφία
Είτε "δημιουργείς" στο Instagram, είτε δεν αλλάζεις με τίποτα την αναλογική σου, η ματιά σου είναι αυτή που καθορίζει την πραγματικότητα που ζεις εσύ και αυτών που χαίρονται το έργο σου! Έυγε! Δείξε την αγάπη σου φορώντας ρούχα με φωτογραφικά μοτίβα και στάμπες.

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 3

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 4
Φόρεμα με φωτογραφική στάμπα The Fashion Lab, 105,00 €, www.fashionnoiz.com


Κολύμβηση
Οι γοργόνες δεν κολυμπούν μόνο στη θάλασσα αλλά και στις πισίνες...ιδίως κατά τη διάρκεια του χειμώνα! Το σφιχτό σώμα, οι υψηλές ικανότητες συγκέντρωσης και τα γερά πνευμόνια είναι μονάχα μερικά από τα οφέλη του αγαπημένου σου σπορ. Γιατί, λοιπόν, να μη φορέσεις το μαγιό σου και εκτός πισίνας; Φόρεσε το πάνω μέρος του μπικίνι μέσα από διαφάνειες και θα μας θυμηθείς!

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 5

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 6
Μπικίνι με λεπτομέρειες από δίχτυ Calzedonia

Συνέχεια στη σελίδα ii
Tango
Η νέα τάση στο χορό θέλει τον πιο απαιτητικό και αισθησιακό χορό να κάνει δυναμική επιστροφή! Το τανγκό είναι το τέλειο χόμπι για να έρθεις πιο κοντά με τον καλό σου, να βελτιώσεις τη στάση σου και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Το πιο χαρακτηριστικό αξεσουάρ τους, τα παπούτσια, μπορούν να φορεθούν και εκτός...σκηνής!

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 7

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 8
Χειροποίητα παπούτσια χορού, Femme Fanatique, 180,00 €


Μαγειρική
Δεν είναι μόνο για τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας. Η μαγειρική είναι μια από τις πιο αγαπημένες ασχολίες των γυναικών σήμερα και, μάλιστα, οι γεύσεις είναι πολλές φορές πιο "ψαγμένες" και πιο πλούσιες κι από εκείνες της...μαμάς! Δήλωσε πως δεν ντρέπεσαι πως είσαι κορίτσι της...κουζίνας με αξεσουάρ και ρούχα με μοτίβα των αγαπημένων σου φαγητών.

Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 9


Stylish Hobbies: Μόδα με έμπνευση τα χόμπι! - εικόνα 10
Clutch με print τηγανητές πατάτες, 54,79 €, www.asos.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ