Follow us

Οι 7 top συμβουλές υγείας για γυναίκες

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι ευκαιρία να υιοθετήσουμε κάποιες συνήθειες καλής υγείας για να το ζήσουμε με καλή διάθεση και ευεξία.

MissBloom TEAM
συμβουλες υγειας istock

Aπό τον Εμμανουήλ Μπριλάκη, ορθοπαιδικό χειρουργό-αθλητίατρο, διευθυντή Brilakis Orthopaedics (brilakisorthopaedics.gr), διδάκτoρα Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικό συνεργάτη περιοδικού Shape.

Η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της καριέρας και της οικογένειας συχνά σημαίνει ότι η αυτοφροντίδα βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μιας γυναίκας. Οι παρακάτω επτά συμβουλές υγείας και ευεξίας είναι αφιερωμένες ειδικά στις γυναίκες!

Συμβουλές καλής υγείας

1/ Ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή: Πολλές γυναίκες τείνουν να παραμελούν τις δικές τους διατροφικές ανάγκες, επειδή είναι πολύ απασχολημένες. Προσπάθησε να λαμβάνεις τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι από μια υγιεινή διατροφή μεσογειακού τύπου και πλούσια σε ασβέστιο, που σχετίζεται με την υγεία των οστών (γαλακτοκομικά, δημητριακά και πράσινα φυλλώδη λαχανικά).

2/ Ενυδατώσου: Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την υγεία και τη σωματική και πνευματική λειτουργία και το μυστικό για να παραμένεις σε φόρμα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Επίσης, είναι σημαντική για την απώλεια ή τη διατήρηση του βάρους, επειδή αφενός μειώνει το αίσθημα της πείνας και αφετέρου βοηθά να τρως λιγότερο κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ