Follow us

Τα 5 βραδινά σνακ που έχουν λίγες θερμίδες και είναι "yummy"

Οι γιορτές πλησιάζουν και χρειάζεσαι μία λίστα με σνακ που δεν θα σε γεμίσουν extra θερμίδες.

MissBloom TEAM
βραδινα σνακ Istock

Όταν ψάχνεις για ένα βραδινό σνακ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις διεγερτικά όπως η ζάχαρη, η καφεΐνη και ακόμη και οι πυκνές πηγές υδατανθράκων, καθώς είναι μια ώρα της ημέρας που αποθηκεύουμε ορμονικά καύσιμα και επισκευάζουμε το σώμα, αντί να καίμε επιπλέον ενέργεια.

Τα σνακ με βάση την πρωτεΐνη προσφέρουν μια σειρά από αμινοξέα που σχετίζονται με την ξεκούραση, τη χαλάρωση και τον ύπνο, και θα διώξουν αποτελεσματικά την πείνα, αντί να οδηγήσουν την επιθυμία για περισσότερο φαγητό. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές εάν χρειάζεσαι πραγματικά να φας κάτι κατά τις βραδινές ώρες.

Τα 5 βραδινά σνακ που έχουν λίγες θερμίδες και είναι "yummy"

1. Τυριά και κράκερ ολικής αλέσεως

Διατροφικά πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και πρωτεΐνες, η πλούσια αίσθηση ενός ελαφρύτερου τυριού στο στόμα θα ικανοποιήσει την επιθυμία σου για φαγητό, χωρίς να σου προκαλέσει περισσότερη επιθυμία για υδατάνθρακες. Συνδύασε το κράκερ ολικής αλέσεως με μία ή δύο φέτες τυριού ή ένα λεπτό άλειμμα τυριού σε ένα ή δύο κράκερ ολικής αλέσεως και θα νιώσεις χορτάτη και απαλλαγμένη από λιγούρες για γλυκό μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ