Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της ''χρυσής'' κληρονόμου | Τα πιο εκκεντρικά looks της Paris Hilton

Αυτά είναι τα πιο εκκεντρικά και glamorous looks της, που αξίζει να δεις.

Paris Hilton | Στην γκαρνταρόμπα της ''χρυσής'' κληρονόμου Splash/Ideal Images

Το όνομα της μεσουρανούσε στα 00s, ο κόσμος όλος ήταν στα πόδια της. Δεν υπήρχε περιοδικό ή τηλεοπτική εκπομπή, που να μην μιλάει για εκείνη. Η ζωή της έγινε ριάλιτι, ενώ αμέτρητοι νεαροί ήθελα να γίνουν οι καλύτεροι της φίλοι. Ο λόγος για την ''χρυσή'' κληρονόμο Paris Hilton, που μέσα από τη σκανδαλώδης ζωή της δημιούργησε τη δικιά της αυτοκρατορία με προϊόντα ομορφιάς και ρουχισμού. Μάλιστα, η ίδια λατρεύει τόσο πολύ τα parties, που έγινε και Dj και πλέον παίζει τη μουσική της στα πιο διάσημα και μεγάλα festival του κόσμου. Και πάλι δεν σταματάει εδώ.

Μπορεί στο βιογραφικό της να μετράει αρκετά τηλεοπτικά ριάλιτι, η Paris Hilton ωστόσο δεν τα έχει ''χορτάσει'' και τώρα θα την βλέπουμε και στο Netflix στο νέο της show μαγειρικής, όπου προσπαθεί να δημιουργήσει συνταγές χωρίς να ξέρει τα βασικά της κουζίνας. Μπορούμε να αναλύουμε σε ατέλειωτες παραγράφους το βιογραφικό της και την ταραχώδης ζωή της, όμως, αυτό δεν είναι ο τομέας μας. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με την γκαρνταρόμπα της και πιο συγκεκριμένα τα εκκεντρικά κομμάτια, που έχει στη συλλογή της, η οποία κοστολογείται σε πολλά εκατομμύρια.

Το στιλιστικό ''sweet spot'' της Paris Hilton

Η Paris Hilton λατρεύει το ροζ και κάθε απόχρωση του, για αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές, που θα το συναντήσουμε στις εμφανίσεις της. Total pink looks, ροζ αξεσουάρ και ρούχα κεντρίζουν τα βλέμματα. Βέβαια, η ίδια λατρεύει και τις ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις, τις οποίες βλέπουμε εξίσου συχνά να επιλέγει στα καθημερινά σύνολα της. Από τις εμφανίσεις της δεν λείπουν ποτέ οι μικροσκοπικές τσάντες, τα μεγάλα γυαλιά ηλίου (ότι ώρα και αν είναι) και τα κοντά γάντια με τα κομμένα δάχτυλα. Όσον αφορά τα τελευταία, η Paris Hilton έχει μία αρκετά μεγάλη συλλογή με κάθε χρώμα, ύφασμα και λεπτομέρεια, που μπορείς να φανταστείς.

Τα πιο glamorous looks της Paris Hilton

Κάνοντας μία περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μετράει πάνω από 15 εκατομμύρια ακολούθους, ξεχωρίσαμε κυρίως τα πιο εκκεντρικά σύνολα της, που πιστεύουμε ότι αξίζει να τα δεις. Συνέχισε να σκρολάρεις και δες τα glamorous looks της Paris Hilton, που θα σε αφήσουν άφωνη.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ