Follow us

Θες να φαίνεσαι πιο ψηλή; | Με αυτά τα παντελόνια θα το καταφέρεις

Το styling tip, που θα σου προσθέσει πολλούς στιλιστικούς πόντους.

Θες να φαίνεσαι πιο ψηλή; | Με αυτά τα παντελόνια θα το καταφέρεις iStock

Κατά καιρούς ακούμε αμέτρητες συμβουλές για το πώς να επεκτείνουμε τη γκαρνταρόμπα μας, πώς να εξελίξουμε το στιλ μας, πώς να υιοθετήσουμε νέες τάσεις αλλά και πώς να αναβιώσουμε παλαιότερες. Με τη σειρά μας σπεύδουμε να σου μεταλαμπαδεύσουμε κάθε στιλιστική γνώση που αποκτάμε. Ωστόσο, είναι λίγες οι φορές, που συναντάμε έξυπνα tips για να αναδείξουμε τα ''δυνατά'' μας σημεία ή να κάνουμε τα ''αδύνατα'' το sweet spot μας. Ανεξάρτητα από το σωματότυπό μας, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές, που όλες μπορούμε να εφαρμόσουμε προκειμένου να τα τονίσουμε με τον πιο κομψό και διακριτικό. Ξέρουμε πως για τις περισσότερες Ελληνίδες το ύψος συγκαταλέγεται στα υποτιθέμενα ''μειονεκτήματα'' μας, αν και δεν είναι τυχαία η έκφραση ''τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια''. Για αυτό το λόγο σήμερα θα μιλήσουμε για το πως θα προσθέσεις μερικούς πόντους στη σιλουέτα σου, για να φαίνεσαι πιο ψηλή.

Loading...

Σίγουρα δεν θα ψηλώσεις μισό μέτρο, όμως, μπορείς να κάνεις το σώμα σου και πιο συγκεκριμένα τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και τη φιγούρα σου πιο ψηλή. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Με τα σωστά παντελόνια. Ο λόγος για τα καμπάνα παντελόνια ή αλλιώς τα flared, τα οποία έχουν ήδη κατακλύσει αυτή την περίοδο το Instagram, τα fall drops των brands και τα editorials. Με την αλλαγή του καιρού και την έλευση του φθινοπώρου τα πανετλόνια επιστέφουν δυναμικά στην καθημερινότητα μας και οι fashion experts δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους κυρίως στα καμπάνα παντελόνια και δη τα jeans.

Loading...

Τα παντελόνια καμπάνα που χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου

Η ανοιχτή γραμμή τους σε συνδυασμό με το ψηλόμεσο κόψιμο τους κολακεύει κάθε σωματότυπο, τον ψηλώνει και συγχρόνως τον κάνει να φαίνεται αρκετά πιο λιγνό. Αν, μάλιστα, προσθέσουμε και ένα ψηλοτάκουνο υπόδημα, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο. Για αυτό το λόγο εμείς σου ξεχωρίσαμε παρακάτω 6 προτάσεις παντελονιών καμπάνα, που είμαστε σίγουρες πως θα αξιοποιήσεις σε κάθε σου εμφάνιση ανεξάρτητα από την περίσταση.

Μπεζ καμπάνα παντελόνι, Stradivarius

Denim καμπάνα ψηλόμεσο παντελόνι, H&M

Καμπάνα ψηλόμεσο παντελόνι, Zara

Καμπάνα denim παντελόνι, Pull & Bear

Καμπάνα μαύρο παντελόνι με σκισίματα, Mango

Λευκό καμπάνα παντελόνι, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ