Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη συνδύασε το κοστούμι της με ένα στιλ παπουτσιών που δεν είχαμε σκεφτεί | Από εμάς είναι ΝΑΙ

Το power dressing δεν ήταν ποτέ τόσο cool.

maria iliaki NDP Photo Agency

Η εποχή που το κοστούμι ήταν αποκλειστικό προνόμιο της ανδρικής μόδας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον αυτό το co ord που είναι ο ορισμός του power dressing έχει αποκτήσει έναν cool αέρα που έχει ενθουσιάσει κάθε γυναίκα που αγαπά το προσεγμένο στιλ. Μετά από το combo, κοστούμι και sneakers, η Μαρία Ηλιάκη σου προτείνει έναν νέο, updated τρόπο για να το φορέσεις.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα σύνολο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φορά ένα μπεζ κοστούμι με λευκό τοπ. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα στην ίδια μπεζ απόχρωση. Τόσο το κοστούμι όσο και τα μποτάκια ανήκουν στην ελληνική εταιρεία 'ALE.

Οι μπότες και τα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα είναι η τοπ τάση της μόδας στα παπούτσια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022. Μπορεί να είχαμε σκεφτεί να τα συνδυάσουμε με φούστες και φορέματα, παντελόνια και ολόσωμες φόρμες, ωστόσο το κοστούμι δεν ήταν μία από τις σκέψεις. Μετά από αυτό το look της Μαρίας Ηλιάκη όμως σίγουρα αξίζει να αντιγράψουμε τον εν λόγω συνδυασμό.

Το σύνολο της Μαρίας Ηλιάκη

Loading...

Get the Look

Σακάκι με ζώνη 'ALE 

Μονόχρωμο παντελόνι 'ALE 

Δερμάτινο μποτάκι με τρακτερωτή σόλα 'ALE 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ