Follow us

Μαρία Ολυμπία - Lady Amelia Windsor | Τι φόρεσαν οι νεαρές γαλαζοαίματες στα British Fashion Awards 2021

Οι δύο νεαρές κατάγονται από βασιλικές οικογένειες και έφεραν το royalty στο κόκκινο χαλί.

Μαρία Ολυμπία - Lady Amelia Windsor | Τι φόρεσαν οι νεαρές γαλαζοαίματες στα British Fashion Awards 2021 Splash/Ideal Images

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο τα British Fashion Awards στο Royal Albert Hall. Πρόκειται για τα βραβεία μόδας που τιμά την βρετανική βιομηχανία και τις δημιουργικές προσωπικότητες πίσω από τους οίκου και τα brands, που την εξελίσσουν. Το κόκκινο χαλί έτσι γέμισε με αμέτρητες προσωπικότητες του χώρου, όπως και celebrities της βρετανική showbiz, ενώ οι δημιουργίες δεν είχαν να στερηθούν τίποτα από όσα βλέπουμε στις αμερικάνικες εκδηλώσεις αντίστοιχου βεληνεκούς. Μοντέλα, τραγουδίστριες, ιέρειες του στιλ, μούσες, influencers, σχεδιαστές και επιχειρηματίες έδωσαν το παρών στη φετινή διοργάνωση φορώντας τα ''καλύτερα'' τους. Μεταξύ άλλων, εμείς ξεχωρίσαμε τις δύο νεαρές γαλαζοαίματες από τη τέως ελληνική βασιλική οικογένεια και τη βρετανική μοναρχία. Ο λόγος για τη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ και τη Lady Amelia Windsor, που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων μόδας.

Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματες;

Η προσοχή μας κεντρίστηκε από τις δύο νεαρές γαλαζοαίματες, καθώς η κάθε μία μας θα ήθελε να δει πως ντύνεται μία σύγχρονη πριγκίπισσα -που δεν περιορίζεται τόσο πολύ από το πρωτόκολλο. Το αποτέλεσμα δεν μας απογοήτευσε.

Ας δούμε τις εμφανίσεις τους αναλυτικότερα.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ επέλεξε ένα εντυπωσιακό μίντι φόρεμα, στο οποίο ήταν κεντημένο ένα print από παγιέτα. Έφερε τιράντες, στενή γραμμή και στο τέλος είχε έντονη glamorous διάθεση τελειώνοντας σε φτερά. Το φόρεμα ανήκει στη συλλογή του brand The Attico. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με platform heels με μεταλλιζέ υφή και ένα μικρό τσαντάκι χειρός σε μαύρη απόχρωση. Το looks της ήταν μία φρέσκια προσέγγιση του royal dressing code.

Loading...

Από την άλλη πλευρά, η Lady Amelia Windsor δημιούργησε μία ρομαντική εμφάνιση, επιλέγοντας ένα φόρεμα, που ταιριάζει στην αισθητική της οικογένειας της. Η ίδια επέλεξε ένα off-shoulder nude φόρεμα με ογκώδη φούστα, το οποίο ήταν κεντημένο με κρυστάλλους και φέρει την υπογραφή του brand Sabina Bilenko Couture. Η Lady Amelia Windsor ολοκλήρωσε το σύνολο της με κοσμήματα από το brand Pomellato, platform πέδιλα σε χρυσή απόχρωση και ένα μικρό τσαντάκι χειρός.

Μαρία Ολυμπία - Lady Amelia Windsor | Τι φόρεσαν οι νεαρές γαλαζοαίματες στα British Fashion Awards 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ